Spotify představilo plnou podporu pro Apple Watch

Spotify představilo plnou podporu pro Apple Watch
2021-05-25T09:30:59+02:00
• 25. 5. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

Spotify udělalo radost nejednomu majiteli Apple Watch. Po letech konečně umožní uživatelům stahovat, přehrávat skladby, alba, seznamy skladeb a podcasty.

Spotify 100% také na Apple Watch

Majitelé Apple Watch a zároveň uživatelé Spotify nebyli schopni doposud stahovat písničky do svých hodinek a pro přehrávání skladeb vždy potřebovali připojení k internetu. Tomu je konec. Abyste ale mohli nové funkce využívat, musíte mít předplatné a watchOS 7 (nebo novější systém). Švédská hudební streamovací služba již tuto funkci dříve nabídla zařízení Fitbit, hodinkám od Samsungu a dalším chytrým hodinkám. 

Spotify

Zdroj: Dotekomanie.cz

Stahovat skladby, playlisty, alba a další obsah do Apple Watch je opravdu jednoduché. Stačí na hodinkách najít hudbu/podcasty, které chcete stáhnout. Vyberte obsah a stiskněte tři tečky (…) a klepněte na možnost „Stáhnout do Apple Watch“. Stav stahování pak najdete v sekci Stahování. Po stažení seznamů skladeb, alb nebo podcastů z vaší knihovny se vedle jejich názvů zobrazí malá zelená šipka. 

Díky offline podpoře na Apple Watch mohou uživatelé také používat Siri k přehrávání skladeb přímo ze Spotify, podobně jako na iPhonu. Kvalita přehrávání z Apple Watch bude činit 96 kbps a funkce bude dostupná v následujících týdnech.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat