Rugged Keychain je nové užitečné příslušenství pro AirTag

Rugged Keychain je nové užitečné příslušenství pro AirTag
2021-05-16T09:30:31+02:00
• 16. 5. 2021

Zdroj: MacRumors

Je asi jasné, které příslušenství bude letos od Applu nejprodávanější – AirTag. Relativně levné příslušenství, které nabídne spoustu muziky. Bylo také jen otázkou času, než výrobci třetích stran dorazí se svým příslušenstvím přímo pro AirTag. 

Rugged Keychain například pro vašeho psa

Společnost Nomad jeden takový doplněk představil. Jedná se o Rugged Keychain a dodávat se začne v srpnu. V rámci předobjednávek máte příležitost jej získat za 29,95 dolarů (cca 643 Kč), v běžném prodeji pak bude za 39,95 dolarů (858 Kč). A o co se přesně jedná?

Rugged Keychain Rugged Keychain

Zdroj: MacRumors

Rugged Keychain chrání AirTag v polykarbonátovém pouzdru, které lze připevnit na klíče, tašky a také na obojky pro domácí mazlíčky, což je cílová skupina. Máme zde dvě možnosti krytu – vodotěsnou zadní část IP67 a zadní část reproduktoru. Nomad také nabízí volitelnou doplňkovou funkci, která vám umožňuje vygravírovat jméno vašeho domácího mazlíčka a telefonní číslo na část z nerezové oceli. AirTag tak v podstatě přeměníte na ID vašeho pejska nebo kočičky. 

Rugged Keychain

Zdroj: MacRumors

Nomad již prodává několik doplňků pro nový lokalizátor od Applu. V nabídce má například Leather Loop a Leather Keychain za 19,95 dolarů a 29,95 dolarů. Můžete si také zakoupit řemínek na brýle pro AirTag za 29,95 dolarů, který se připevní k jakémukoli páru brýlí nebo slunečních brýlí.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat