Dotekomanie.cz

Aktualizace Wear OS na H-MR2 se pomalinku šíří

Screenshot 81 1453x889x

Zdroj: Google

Android Wear se před nějakou dobou přejmenoval na Wear OS. Kromě změny názvu jsme se dočkali i upravené strategie vylepšování. Místo toho, aby každý rok změnil základ na nejnovější Android, tak spíše Google dělá postupné modifikace a aktualizace. Minulý rok jsme se dočkali oznámení novinek, ale zatím se nejnovější verze nedostala na mnoho chytrých hodinek.

Wear OS H-MR2

V září se nejnovější verze Wear OS nesoucí označení H-MR2 dostala jen na nově představený model Sunnto 7. Trvalo nějakou dobu, než se objevil další model s dostupnou aktualizací. Jednalo se o Fossil Gen 5 hodinky, ale šíření bylo pozastaveno kvůli komplikacím.

Zdroj: Google

Nyní tento model dostává novou verzi systému. V tuto chvíli je Wear OS verze H-MR2 k dispozici jen pro pár modelů níže. Bohužel se společnosti nechlubí, kdy se objeví aktualizace pro konkrétní model. Musíte tedy vyhlížet novou verzi, ale pokud máte starší model, asi se nedočkáte.

Google ale nečeká jen na dostupnost aktualizace. Některé oznámené novinky dostal do chytrých hodinek prostřednictvím aktualizací aplikací. Další verze se ale blíží a ponese označení H-MR3. Otázkou je, jak to bude tentokrát s dostupností.

Wear OS dostává drobné ale užitečné vylepšení

Zdroj: 9to5google.com

Exit mobile version