Samsung má v plánech Galaxy A82

Samsung má v plánech Galaxy A82
2021-04-03T19:30:38+02:00
• 3. 4. 2021

Zdroj: Shiftdelete.net

Téměř dva roky společnost Samsung nechala v nabídce model Galaxy A80 a nejnovější zprávy začínají ve velkém hovořit o jeho přímém nástupci s názvem Galaxy A82, který začíná sbírat všechny potřebné certifikace. Po provedeném benchmark testu u Geekbench a zápisu do databáze Bluetooth SIG přináší aktuální informace také Google Play Console.

Zlatá střední cesta

Jihokorejský gigant by měl do chystaného zařízení dostat displej s rozlišením 2 400 x 1 080 pixelů a hustotou pixelů 450 PPI. Do vnitřní části bez debat vměstnají osmijádrový procesor Snapdragon 855+ od Qualcommu, k němuž se váže grafický čip Adreno 640 nebo modem pro podporu sítí 5. generace. Zatímco Google počítá s 6GB operační pamětí RAM, tak Geekbench už dříve uvnitř identifikoval 4GB paměť.

A82 2 712x512x

Zdroj: Gizmochina.com

Přední selfie kamerka najde místo v proděravěném otvoru uprostřed, přičemž o zadní části momentálně neznáme jedinou informaci. Nicméně známý Evan Blass nedávno prozradil, že hlavní fotoaparát bude funkční na „dvojité použití“. To by mohlo opět znamenat nějakou mechanizaci jako u poslední generace. Nakonec můžeme dodat, že softwarovou stránku zastoupí operační systém Android 11, ke kterému nepochybně připojí vlastní rozhraní One UI.

A82 1 976x801x

Zdroj: Gizmochina.com

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat