Huami Amazfit GTR 2 nabídnou podporu eSIM

Huami Amazfit GTR 2 nabídnou podporu eSIM
2021-04-04T15:00:07+02:00
• 4. 4. 2021

Zdroj: Gizchina.it

1

Chytré hodinky Amazfit GTR 2 z října loňského roku bude zanedlouho doplňovat nová lákavější varianta, kterou čínská společnost Huami oficiálně vypustí do konečného prodeje během tohoto měsíce. Jak napoví jejich samotný přívlastek, tak u připravovaných Amazfit GTR 2 eSIM půjde především uskutečňovat telefonní hovory bez nutnosti připojení k jakémukoliv telefonu.

S minimem změn

Nasazená funkce eSIM otevírá brány jak telefonování přes 4G sítě pomocí integrovaného mikrofonu a hlasitého reproduktoru, tak i odesílání a přijímání textových zpráv. Po stránce designového zpracování nedošlo k jediné změně, což platí i u všech ostatních částí. Každopádně si zaslouží zmínku 1,39palcový AMOLED displej s rozlišením 454 x 454 pixelů nebo vodotěsnost 5 ATM umožňující plavání, nikoliv potápění do hloubky.

Amazfit GTR 2 eSIM 3 500x583x Amazfit GTR 2 eSIM 1 1280x720x

Zdroj: Gizchina.it

Dále nechybí ani široká škála senzorů (PPG, SpO2), GPS modul včetně Glonass, funkce Bluetooth 5.0 či technologie NFC pro bezkontaktní placení v obchodech. Ze zveřejněných snímků je téměř jasné, že aktuální eSIM verze bude k dispozici pouze v černém provedení. Firma Huami na domácí půdě nastavila prodejní cenu 1 999 čínských jüanů, i když přesný start prodeje ještě neznáme. Částka po přepočtu atakuje hranici 6 800 Kč, a to může odradit převážnou většinu uživatelů.

Amazfit GTR 2 eSIM 4 1200x675x

Zdroj: Gizchina.it

Zdroje: gizmochina.com, en.gizchina.it

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Zdeněk Ryšavý

5. 4. 2021, 17:14

Proč by je měla odradit?To by jste chtěli takové hod.za 2000? V tom případě by Eply museli dávat jako dárek. Proberte se. A to mám Gelaxy 3 s Esim.Zdravím Zd

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat