HTC chystá nové 5G telefony a AR/VR produkty

HTC chystá nové 5G telefony a AR/VR produkty
2021-04-11T13:30:16+02:00
• 11. 4. 2021

Zdroj: Steemit.com

3

Kdo by to před pár měsíci řekl, že HTC přežije společnost LG na trhu s chytrými telefony. Překvapivě k tomu skutečně došlo, a to i přesto, že se HTC topí několik let v mnohem hlubších finančních problémech než právě zmíněné LG. Tchajwanský výrobce rozhodně nemá v plánu trh s telefony opustit, proto chystá nové 5G smartphony, kterých bychom se mohli dočkat už v tomto čtvrtletí. 

HTC má pro toto čtvrtletí velké plány

S touto informací přichází DigiTimes, který se odkazuje na nejmenované průmyslové zdroje. Podle zveřejněné zprávy má HTC v tomto čtvrtletí v plánu uvést nové 5G telefony spolu s novými AR/VR produkty. Právě tyto novinky by měly výrazně pomoci k lepším prodejním číslům. 

HTC

Zdroj: Gizmochina

Výrobce dokonce snížil cenu svého prvního 5G telefonu HTC U20 5G. Telefon se na trh dostal v červnu minulého roku a nyní se prodává za 492 dolarů. Co se AR/VR oblasti týká, společnost chystá více komerční zařízení, které bude sloužit pro komunikaci, práci a vzdělávání. Tato nová zařízení by měla být uvedena na trh v rámci řady VIVE. 

Vydání všech produktů je naplánováno na toto čtvrtletí, ale nevylučujeme možnost zpoždění vzhledem k tomu, že celý svět trpí nedostatkem čipů. 

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 11. 4. 2021, 20:47

HTC se jen potápí a ničí se.. Ona zanikne velmi brzy.. Kdo by chtěl HTC které je drahé a nevýkonné.. Natož designově otřesné…HTC je mrtvé dávno pro lidi. A i když něco vydá jen dokazuje že HTC je ko. A i když LG není stejně prodá víc modelů než HTC.

Přemysl Vaculík

VIP 12. 4. 2021, 9:00

Ještě bych je nezatracoval. Už jednou se firma dokázala postavit na nohy. Snad přijdou s něčím, byla by škoda přijít i o tuto společnost.

Martin Jeřábek

VIP 12. 4. 2021, 11:56

Pokud zas ukáží model střední třídy za 18 tisíc jako U20 5G tak nevím.. Na dnešní dobu by to byla ještě větší bída..

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat