Gionee se připomíná modelem Max Pro

Gionee se připomíná modelem Max Pro
2021-03-03T19:34:19+02:00
• 4. 3. 2021

Zdroj: Gizchina.com

Přestože značka Gionee upustila od působení na mobilním trhu v celosvětovém měřítku, tak stále produkuje nová zařízení a jedním z nich se aktuálně stává model nesoucí název Max Pro. Čínský výrobce s telefonem míří na nejrychleji rostoucí trhy, což ovšem znamená spíše omezená výbava a také adekvátní prodejní cena. Již za necelý týden bude oficiálně k prodeji u prvních prodejců.

Nuda a šeď

Novinka disponuje 6,52palcovým LCD displejem s rozlišením 1 560 x 720 pixelů a standardní „Waterdrop“ výřez obsahuje 8megapixelovou selfie kamerku. Vnitřní šasi vyplňuje osmijádrový čipset SC9863A od Unisoc postavený vedle 3GB operační paměti RAM nebo 32GB interního úložiště. V případě nedostatku místa přijde určitě vhod slot až pro 256GB paměťové microSD karty.

Zadní část nenabízí nic kromě dvojice objektivů fotoaparátů ve složení 13 + 2MPx snímače a přisvětlovací LED diody. Článek baterie s kapacitou 6 000 mAh by se měl nepochybně postarat o nadstandardní výdrž. Mezi ostatní prvky výbavy ještě patří funkce dual-SIM či starší operační systém Android 10. Prodejci začnou od 8. března prodávat tři barevné varianty (černá, červená, modrá) za cenu v přepočtu 2 071 Kč.

Max Pro 1200x625x

Zdroj: GSMArena.com

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat