Vyměňte svůj starý telefon za nový Galaxy S21 sponzorovaný článek

Vyměňte svůj starý telefon za nový Galaxy S21 [sponzorovaný článek]
2021-02-04T17:45:50+02:00
• 4. 2. 2021

Internetový obchod Smarty není jen o Applu a příslušenství. Nabízí také řadu dalších značek, které jsou populární nejen na našem trhu. Samsung není žádnou výjimkou a v produktovém katalogu má Smarty hned několik skvělých kousků. Právě jihokorejský výrobce láká na TOP kvalitu. 

Galaxy S21 nyní ještě levněji

Smarty se rozhodlo uspořádat akci Trade in, díky které můžete získat nové Galaxy S21 ještě levněji. Akce bude trvat do 31.3.2021. Kdykoli tak budete moci nabídnout své stávající zařízení k výkupu, za což po sléze získáte slevu až 3 500 Kč na novinky Galaxy S21, S21+ a S21 Ultra. 

Galaxy S21

Akce lze využít tak, že v obchodě Smarty zakoupíte některou z novinek Galaxy S21. Následně svůj nový zakoupený model registrujete na www.novysamsung.cz, zadáte prodejní doklad a IMEI nového telefonu. Poté budete požádáni o dodání informací o svém starém mobilním telefonu, čímž vám bude vypočítána výkupní cena. Starý telefon bude odvezen zcela zdarma přímo z vaší adresy. Výkupní cena telefonu bude vyplacena spolu s bonusovou částkou na bankovní účet. Slevu je aplikovatelná na kterýkoliv model Galaxy S21, S21+ a S21 Ultra.

Pokud tedy například zvolíte 256GB model, po slevě se dostanete na cenu 128GB modelu. A to už stojí minimálně za zvážení, protože takovéto akce nebývají časté. Jednoduše vyplníte formulář na webu a poté získáte kód k odeslání. Dále se domluvíte na výkupní ceně a peníze poputují na váš bankovní účet. Akční nabídku si můžete prohlédnout ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat