Umidigi dokončuje model A9 Max

Umidigi dokončuje model A9 Max
2021-02-06T16:30:29+02:00
• 6. 2. 2021

Zdroj: Gizmochina.com

Produktová řada A9 u společnosti Umidigi zanedlouho přivítá dalšího zástupce, který tentokrát ponese přívlastek Max. V rámci střední třídy by mohl zabodovat, pokud s cenovkou nepřekročí očekávanou hranici. Čínský výrobce nedokázal uhlídat první specifikace včetně snímku zařízení před širokou veřejností, takže částečně víme, co ve finále od něj vlastně můžeme očekávat.

Kupce si najde

Navázat na prodejní úspěch modelu A9 Pro dostane za úkol novinka A9 Max, u které se očekává 6,3palcový displej s FullHD+ rozlišením a 2.5D zakřivením po bočních stranách. Vše podtrhne 24megapixelový snímač od Sony pro milovníky selfie fotografií nebo kovový rámeček kolem čelního panelu. Z hardwarové části můžeme vyzdvihnout alespoň operační paměť RAM o velikosti 8 GB. Dodavatelem čipové sady pravděpodobně bude firma MediaTek.

A9 Max 2 1068x1709x

Zdroj: Gizmochina.com

V zadní části nelze přehlédnout čtyři objektivy fotoaparátu v čele s 48MPx senzorem od Sony nebo skener otisků prstů. Modernizací údajně prošel také bezkontaktní teploměr umístěný poblíž přisvětlovací LED diody. Uživatelským prostředím má doprovázet nejnovější verze operačního systému Android 11, u něhož ovšem nezapomenou přidat navíc vlastní rozhraní. K oficiálnímu oznámení by mělo dojít během měsíce března za lákavou cenu pod 200 dolarů (tj. cca 4 307 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat