Shazam pro iOS získal tři nové widgety

Shazam pro iOS získal tři nové widgety
2021-02-07T19:27:53+02:00
• 8. 2. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

Společnost Apple opět aktualizovala svou aplikaci Shazam pro iPhone a iPad. Uživatelé se dočkali nových widgetů, které umožňují rychlý přístup k nejnovějším skladbám identifikovaným aplikací. 

Shazam opět aktualizován

Verze 14.4 aplikace Shazam pro iOS přidává tři widgety, které je možné umístit na domovskou obrazovku. Všechny tři widgety zobrazují skladby, které jste nedávno objevili skrze Shazam. Přidáním widgetu na obrazovku tak uvidíte svou nedávnou historii skladeb. 

Shazam

Zdroj: 9to5Mac

Zatímco menší widget zobrazuje pouze poslední skladbu nalezenou prostřednictvím aplikace Shazam, střední a velké widgety mohou zobrazit až čtyři objevené skladby. Klepnutím na widget je uživatel přesměrován na stránku s více podrobnostmi o skladbě, která zahrnuje další skladby od stejného umělce, videoklipy a integraci s Apple Music.

Apple na Shazamu pracuje od doby, kdy platformu odkoupil. V roce 2017 jej koupil za 400 mil. dolarů. Shazam je k dispozici zdarma v App Store. Ačkoli aplikace funguje se systémem iOS 12 nebo novějším, pro používání nových widgetů na domovskou obrazovku je vyžadován iOS 14.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat