HTC dokončuje průměrný Wildfire E3

HTC dokončuje průměrný Wildfire E3
2021-01-16T06:30:41+02:00
• 16. 1. 2021

Zdroj: Htcsource.com

Společnost HTC už ve velmi brzké době přinese nový přírůstek do produktové řady Wildfire, který bude soustředěn spíše do nižších řad střední třídy. Tchajwanský producent získal potřebnou certifikaci od Googlu, což bylo stvrzeno zápisem do známé databáze Google Play Console. Novinku v oficiální podobě poznáme pod názvem Wildfire E3.

Žádný bestseller

Součástí výbavy má být neupřesněný displej s HD+ rozlišením, k němuž připojí výřez ve tvaru padající kapky pro přední kamerku. Vzhledem k poměrně omezené výbavě lze předpokládat čelní panel typu LCD. O hlavní výkon se postará osmijádrový procesor Helio P22 (MT6762D) od MediaTeku a grafický čip PowerVR GE8320.

Wildfire E3 1445x770x

Zdroj: Gizmochina.com

Také můžeme zmínit operační paměť RAM o velikosti 2 GB. Velikost interního úložiště sice neznáme, ale případní majitelé budou určitě rádi minimálně za 32GB interní úložiště a podporu paměťových microSD karet. Operační systém Android v předinstalované verzi 10 není dobrou zprávou u zařízení uvedeném v letošním roce, kdy nejnovější Android 11 postupně nabírá na síle.

Poslední generace s označením E2 byla dostupná například v Rusku, takže HTC by mohlo i tento model poslat do tohoto koutu světa. Bližší podrobnosti zřejmě poznáme v následujících týdnech.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat