Dotekomanie.cz

Honor potvrzuje spolupráci s Qualcommem a dalšími

honor11 1417x791x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Honor se dal dříve považovat jen jako další kanál prodeje smartphonů a dalších zařízení společnosti Huawei. Jednalo se o úspěšnou strategii, přičemž se Honor dostal mezi mezi přední značky na trhu se smartphony. Následoval značný propad po uvalení sankcí na Huawei, což nakonec vyústilo v prodej Honoru, což se dá považovat za pokus o záchranu. Po delší době útlumu se ale Honor ozývá a zřejmě i vrací na trh.

Honor zřejmě obnovuje spolupráci s Qualcommem

Honor a spolupráce s firmami

Dnes jsme se dočkali představení novinky Honor V40, která bude známá také jako Honor View 40. Bohužel zde nejde vidět nějaký posun v případě nabídky Google služeb a aplikací, o čemž se zatím jen spekuluje. Vzhledem k tomu, že o české zastoupení jen uvádí, že smartphone byl představen pro Čínu, dá se očekávat, že globální verze přijde později a možná již s Google službami.

Honor V40; Zdroj: Honor

Honor přímo v tiskové zprávě uvádí, že spolupracuje s předními dodavateli součástek. Konkrétně se jedná o firmy jako AMD, Intel, MediaTek, Micron Technology, Microsoft, Qualcomm, Samsung, SK Hynix a Sony. Více se v tiskové zprávě nepíše, ale dá se to chápat jako restartování vztahů a můžeme očekávat opět mobily například s procesory od Qualcommu.

„Velice si vážíme dlouhodobé podpory našich zákazníků a partnerů, kteří s námi byli více jak posledních sedm let. Zákazníci jsou pro nás prioritou číslo jedna, a protože se právě pouštíme do nové vzrušující kapitoly, jsme odhodlaní překonávat naše limity a vytvářet nový chytrý svět pro každého,“ uvedl George Zhao.

Jde vidět, že společnost opatrně ohlašuje návrat mezi výrobce v plné síle. Navíc je to první větší oznámení informací po delší době. Honor také zdůrazňuje, jaké má zázemí v oblasti vývoje, výzkumu, prodejní sítě a servisních center. Bohužel se nikde nezmiňuje o znovunastartování spolupráce s Googlem, což je klíčový faktor pro návrat na globální trh. Očekáváme tedy na další informace ohledně nové strategie.

Pro období 2018 až 2020 se stal HONOR jedničkou v online prodeji mobilních telefonů v Číně. I díky tomu se značka nebojí o naplnění svých ambiciózních plánů k expanzi na trhy po celém světě.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version