Galaxy S21 Ultra bude konečně „ultra“, nabídne prvky Notu

Galaxy S21 Ultra bude konečně „ultra“, nabídne prvky Notu
2021-01-13T16:45:02+02:00
• 6. 1. 2021

Zdroj: GSMArena

Budoucí vlajkový model společnosti Samsung, tedy Galaxy S21 Ultra, bude konečně (z mého pohledu) opravdu ultra. Nabídne totiž některé prvky, které nabízela velmi populární řada Note, kterou si většinou pochvalovali lidé z byznysu. Znamená to tedy, že S21 Ultra dorazí s podporou pera S Pen. Bude se ale jednat spíše o doplněk než nativní funkci. Připravme se tedy na to, že v balení žádný stylus zdarma nenajdeme, tudíž jej budeme muset dokoupit. Navíc telefon nebude vybaven žádnou zdířkou, do které bychom S Pen mohli ukrýt – tak jako to známe z řady Note. 

Galaxy S21 Ultra

Místo toho bude S Pen volně v prodeji jako příslušenství. Samsung ale bude nabízet i speciální balíčky, ve kterém bude S Pen zahrnuto. Jak ale budeme moci S Pen schovat, když nebude mít Galaxy S21 Ultra zdířku? 

Galaxy S21 Ultra Galaxy S21 Ultra Galaxy S21 Ultra

Zdroj: GSMArena

Samsung bude prodávat speciální kryty, do kterých bude možné stylus upevnit. Jedná se konkrétně o pouzdro S View Flip Cover, které zveřejnil server WinFuture. Pouzdro bude o něco širší, než je obvyklé, čímž se lépe přizpůsobí tloušťce stylusu. Pouzdro také udrží stylus ve správné poloze, aby jej telefon mohl nabíjet.

gsmarena 002 2300x1150x gsmarena 001 2300x1150x

Zdroj: GSMArena

Letošní S Pen si zachová své tvary a design, takže bude vypadat podobně, jako u modelech Galaxy Tab S7 / S7+. U těchto tabletů pro změnu není k dispozici žádné pouzdro, používají se magnety. Naopak ve srovnání s perem u Galaxy Note postrádá stylus nahoře klikatou část. 

gsmarena 007 884x1150x gsmarena 008 1070x1150x

Zdroj: GSMArena

Samotné S Pen bude v prodeji za 40 eur, tj. cca 1 050 Kč bez DPH. Jedná se ale o stejnou cenu, jako v případě modelu Note 20. V prodeji budou také speciální balíčky, tj. Flip Cover + S Pen + vybrané silikonové pouzdro. Očekává se, že nová generace S21 bude představena už 14. ledna letošního roku.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat