Další iPhone by mohl dostat 1TB úložiště

Další iPhone by mohl dostat 1TB úložiště
2021-01-31T18:00:25+02:00
• 31. 1. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

Spekulací o dalším iPhonu, který by měl Apple dle očekávání představit letos na podzim, je plný internet. Koneckonců i zde na Dotekomanii se vám snažíme přinášet novinky o nástupci aktuálně kralující dvanáctky.

Nový iPhone: obří úložiště a menší výřez?

Podle Jona Prossera, uznávané osobnosti, ze světa úniků kolem Androidu a Applu, by letošní model mohl přinést interní úložiště o velikost až 1 TB. Aktuálně nejvyšší modely iPhonu 12 Pro a 12 Pro Max nabízí maximální velikost úložiště 512 GB.  Plánovaný iPhone 13/12S se nachází ve fázi prototypu. Ten je podle, informací Prossera, vybaven právě 1TB pamětí. Prosser také mluví o tom, že by nový iPhone měl přinést menší „notch“ – neboli horní výřez displeje, ve kterém se nachází přední kamera a další senzory včetně reproduktoru.

iPhone 12 Max 8 6000x3368x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Bližší specifikace o jeho velikosti však nemáme k dispozici. Kromě těchto novinek nepadla žádná zmínka o očekávané integrované čtečce otisků prstů v displeji. Zajímavostí je, že Apple zřejmě, i přes plánovanou čtečku v displeji, ponechá ve výbavě technologii Face ID. To by vysvětlovalo zachování výřezu.

Co se týče výřezu a čtečky si budeme muset ještě chvíli počkat, než budou informace potvrzené, či blíže upřesněné. Stejně tak jako na to, zdali letošní model dostane označení iPhone 13, nebo se bude jednat pouze o upgrade stávajícího modelu a dostane tak označení 12S.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat