Timex přichází s náramkem Fitness Band

Timex přichází s náramkem Fitness Band
2020-11-15T19:30:30+02:00
• 15. 11. 2020

Zdroj: YouTube.com/Phonetech5

Společnost Timex si vzala do parády chytrý náramek Oppo Band v edici Fashion a podle svých představ mu přidala elegantní zpracování, aby splňovalo nastavenou vizi – spojení módy a moderních technologií. Výsledkem je nový přírůstek mezi nositelná zařízení s názvem Timex Fitness Band. Americký výrobce ponechal prodejní cenu na velmi přijatelné hranici, takže novinka určitě najde cestu ke konečnému zákazníkovi.

Nevybočuje z řady

Plně dotykový LCD displej o titěrné velikosti 0,96 palce má rozlišení 160 x 80 pixelů a obepíná ho pouzdro vyrobené ze slitiny hliníku, ke kterému je připojen slušivý pásek z nerezové oceli nebo také obyčejného silikonu. Uvnitř se nachází článek baterie s neznámou kapacitou, ale slibuje maximální výdrž 5 dnů za plného provozu.

Timex Fitness Band 1 433x579x Timex Fitness Band 2 432x579x

Zdroj: Notebookcheck.net

Ze základních funkcí si ještě zaslouží zmínku snímač tepové frekvence, ovládač hudebního přehrávače, upozornění na zmeškané události ze spárovaného zařízení, monitoring sportovních aktivit či možnost připojení hrudního pásu. Ke všem autorizovaným prodejcům se postupně dostanou celkem dvě barevné verze (černé, zlaté) za doporučenou cenu po přepočtu 1 357 Kč. Provedení se silikonovým páskem může být o něco levnější, ale to firma Timex do dnešní doby neupřesnila.

Timex Fitness Band 1 560x560x Timex Fitness Band 2 560x560x

Zdroj: TimexIndia.com

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat