Galaxy Z Fold 3 dorazí dříve, sbohem Galaxy Note

Galaxy Z Fold 3 dorazí dříve, sbohem Galaxy Note
2020-11-25T11:30:25+02:00
• 25. 11. 2020

Zdroj: Pocketnow

Samsung Galaxy Z Fold 3 je v poslední době jedním z nejžhavějších zařízení (v rámci spekulací). Už jsme se dočkali řady specifikací, ale to nejdůležitější zdůrazněno nebylo. Překvapivě až nyní je více než jasné, že třetí generace 100% nahradí Galaxy Note. Původně se mělo za to, že telefon bude představen koncem roku 2021. Došlo ale ke změně plánu, přičemž Z Fold 3 bude uveden na trh již v červnu příštího roku. 

Galaxy Z Fold 3 dorazí dříve, než se čekalo

Tato informace pochází přímo ze zprávy korejské publikace Aju News. Samsung údajně výrazně pokročil ve vývoji Galaxy Z Fold 3, proto může být uveden o několik měsíců dříve. Jihokorejský výrobce se tak nachází ve stavu, kdy vyvíjí své finální vzorky pro masovou produkci. Dále bylo uvedeno, že nadcházející skládací zařízení bude mít podporu pro S-Pen. 

Galaxy Z Fold 3

Zdroj: Pocketnow

Kromě toho bychom se měli dočkat selfie fotoaparátu pod displejem. Podle zprávy bude společnost používat technologii, která umožňuje vytvářet snímky mezerou mezi pixely. Zpráva dále dodává, že Samsung dokázal do připravovaného telefonu řady Galaxy Fold zabudovat digitizér na obrazovce. Při vývoji ochranné vrstvy obrazovky, která brání poškrábání při kontaktu S Pen a obrazovky, však čelila potížím. To je důvod, proč společnost neposkytla podporu pro svůj stylus prvním dvěma generacím Galaxy Fold. Ultratenké sklo druhé generace údajně ale umožnilo firmě nasadit S Pen už do třetí generace Galaxy Z Fold.

Zdroj: pocketnow.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat