Youtube testuje nové sdílení, ale k dokonalosti má daleko

Youtube testuje nové sdílení, ale k dokonalosti má daleko
2020-10-17T18:00:45+02:00
• 17. 10. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Youtube prochází každou chvílí nejrůznějšími změnami, přičemž v poslední době se soustřeďuje na kontroverzní obsah. Ten se snaží více potlačit. Příkladem mohou být videa kolem vakcinace nebo novějšího fenoménu QAnon, což je poněkud bláznivá konspirační teorie. Kromě toho si Youtube pohrává s dalším zdrojem příjmů od uživatelů. V tomto týdnu byla uvedena aktualizace, která má daleko k dokonalosti.

Youtube Music získává hudební žebříčky, i v Česku

Nové sdílení?

Už jsme se dočkali přesunutí sekce pro komentáře, úpravu tlačítek a také chování ukazatele, v které části videa se nacházíte. Například na Androidu nelze již jednoduše kliknout na konkrétní čas. Je nutné prstem podržet ukazatel a táhnout s ním na konkrétní místo.

Nyní Youtube testuje změny v rámci dialogového okna pro sdílení videa. Skoro by to vypadalo, že se snaží integrovat systém, který byl uveden v rámci aplikace Google Fotky. Chvíli jsme si mysleli, že se do produkce dostala nedodělaná verze, ale dle zahraničních zdrojů skutečně zkouší na části uživatelů dramatičtější změnu.

V podstatě je k dispozici jen několik možností. Videa v našem případě lze sdílet pomocí zkopírování odkazu, dále skrze Bluetooth a také nové sdílení mezi zařízeními, případně do počítače. Dále jsou k dispozici jen dvě aplikace – Feedly a Firefox. Netušíme, proč vybral jen tyto dvě. Zarážející ale je, že zde není jakákoliv další cesta, jak zobrazit všechny ostatní aplikace.

2020 10 17 160343 1440x2960x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Stále doufáme, že se jedná o nedodělanou verzi, která se nějakým způsobem dostala do beta verze. Možná se snaží více prosadit sdílení v rámci vlastního kanálu, ale snad se pleteme.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat