Vodafone upravuje nabídku v době pandemie

Vodafone upravuje nabídku v době pandemie
2020-10-19T15:00:09+02:00
• 19. 10. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

1

Už na jaře jsme se dočkali speciálních akcí od mobilních operátorů vzhledem k první vlně pandemie v Česku. došlo i na několik dočasných úprav, aby měli zákazníci dostupné služby. Vodafone pokračuje a i v  rámci druhé pandemie představuje dočasné změny, aby pomohl svým klientům.

Vodafone vylepšuje tarif #jetovtobě pro studenty

Nabídka od Vodafonu

Asi největší změna se dotkne seniorů s Tarif 60+. Ten standardně nabízí 250 volných minut do všech sítí, neomezené SMS zprávy a 1 GB dat za cenu 299 Kč měsíčně. Do konce ledna se nabídka upravuje a Vodafone zde nabízí neomezené volání bez jakéhokoliv příplatku.

Screenshot 12 972x417x

Zdroj: Vodafone

Další z programů nabízí 500 rodinám na půl roku zdarma připojení k internetu. Rodiny dostanou zdarma pevné připojení včetně WiFi modemu. To by mělo napomoci s online výukou. Další drobná novinka se týká aplikace eRouška, kde Vodafone nebude započítávat spotřebovaná data. Sice se to může zdát jako malé gesta, ale může napomoci těm, kteří si nechtějí kupovat datový tarif. Díky tomu aplikace bude moci fungovat bez jakéhokoliv omezené.

„Rozhodnutí, zda používat aplikaci eRouška, je na každém znás. My pro její používání nechceme klást žádné další bariéry, a proto nebudeme účtovat data, která aplikace spotřebovává,“ doplňuje Petr Dvořák.

Vodafone dále zmiňuje, že pro firemní zákazníky se pokusí najít výhodnější nabídky, aby jim nabídl menší oporu v této době. To se týká i škol a veřejné správy.

Vodafone spustí 5G sítě v 5 městech

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Pavel Zvoniček

22. 10. 2020, 19:49

Pozor na klamavá tvrzení

Milí zákazníci,

chtěli bychom vás upozornit, že jsme ve vaší lokalitě zaznamenali šíření falešných zpráv o konci poskytování UPC služeb kvůli spojení s Vodafonem. Tyto informace nejsou pravdivé.

Díky spojení UPC s Vodafonem vám můžeme naopak poskytnout ještě širší portfolio služeb, a to od Vodafone TV přes neomezené tarify do mobilu až ke zvýhodněním při koupi mobilu, notebooku či nejrůznějšího příslušenství. Například nyní díky spojení UPC a Vodafonu nabízíme jako jediná telekomunikační společnost v ČR nejrychlejší gigabitový internet více než 1,3 milionu domácností.

Nenaleťte lidem, kteří by rádi vydělali na vaší důvěře. Vodafone je tu s vámi už 20 let. Ubezpečujeme vás, že díky spojení společností UPC a Vodafone vám budeme i nadále poskytovat plnou škálu vysoce kvalitních služeb.

Pokud byste se vy nebo někdo z vašich blízkých s klamavými informacemi setkali, měli jakékoli obavy či otázky, volejte naši linku péče *77 nebo 800 77 00 77.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat