Smarty doprodává zboží se 70% slevou sponzorovaný článek

Smarty doprodává zboží se 70% slevou [sponzorovaný článek]
2020-10-12T13:29:52+02:00
• 12. 10. 2020

Výprodej zboží je dobrá příležitost zakoupit vybrané produkty za zvýhodněnou cenu. Třeba Smarty vyprodává svůj sklad a celou řadu produktů nabízí se 70% slevou. Jak takové ceny získat? Jaké produkty jsou ve slevě? Na to vše si v tomto článku odpovíme. 

Doprodej zboží se slevou 70 % probíhá do 16.10.2020. Pro získání slevy je třeba použít kupón EXTRA70. Jelikož se nabídka neustále mění, je třeba jednat rychle. Mezi produkty najdete například pouzdra, kabely, sluchátka, ochranné fólie, držáky, reproduktory, řemínky k hodinkám a podobně. Na výběr jsou dokonce i chytré zámky nebo sportovní senzory.

iWant AirPods ultra-tenké pouzdro

Zakoupit můžete například tenké ochranné pouzdro pro sluchátka Apple Airpods, které spolehlivě ochrání chrání před poškrábáním. Na výběr je navíc 5 krásných stylových barev, ze kterých si vybere opravdu každý. Je vyrobeno z kvalitního silikonu. V kapse vás také nezatíží, váží krásných 12gramů. Lightning konektor je navíc odkrytý, takže vám pouzdro nebrání při dobíjení.

Smarty

Pouzdro, ale i jiné zboží, můžete zakoupit  ZDE. iWant pouzdro vás díky kupónu EXTRA70 vyjde na 49 Kč.

Speck Balance Folio koženkové stojánkové pouzdro Apple iPad Pro

Elegantní kryt Speck Balance Folio dostatečně ochrání celý iPad před poškrábáním a přední pouzdro s magnetem zabrání i případnému rozbití displeje způsobené menším pádem. Pouzdro je možné snadno složit do dvou poloh a vytvořit tak praktický stojánek, který oceníte jak při práci, tak i při sledování videí.

Smarty

Pouzdro je vyrobeno z kůže, která je nejen příjemná na dotek, ale zajišťuje vám i zvýšenou odolnost. Kryt jednoduše nasadíte na celé zařízení a díky přesně padnoucím výřezům můžete iPad v pohodě ovládat, nabíjet i synchronizovat.

Pouzdro, ale i jiné zboží, můžete zakoupit  ZDE. Speck Balance Folio vás díky kupónu EXTRA70 vyjde na 490 Kč.

Reproduktor od Sony pro každého

S reproduktorem Sony SRS-XB01 si užijete hudbu ať už jste kdekoli a děláte cokoli, třeba při jízdě na bruslích, procházce parkem nebo jen tak při posezení s přáteli. Speciální funkce EXTRA BASS umocní basové linky a uživí poslech o mocné basy. 

Smarty

K reproduktoru připojíte řemínek, díky kterému ho připevníte kamkoli potřebujete, třeba na řídítka nebo batoh. Oblíbené skladby vás budou provázet až 6 hodin, tolik vydrží reproduktor na jedno nabití. Navíc je odolný proti stříkající vodě, takže ani v dešti nemusíte reproduktor skrývat. Ke zdroji hudby se připojíte prostřednictvím Bluetooth a také klasickým audio kabelem. Ovládat hudby lze ze zdrojového zařízení nebo přímo na reproduktoru pomocí tlačítek. Se spojeným mobilním telefonem poslouží reproduktor i jako hlasitý odposlech, mikrofon je zabudovaný pro pohodlné vyřízení hovorů.

Reproduktor, ale i jiné zboží, můžete zakoupit  ZDE. Sony SRS-XB01 vás díky kupónu EXTRA70 vyjde na 699 Kč. 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat