Nová verze In-Počasí zdarma a bez reklam

Nová verze In-Počasí zdarma a bez reklam
2020-10-31T11:30:25+02:00
• 31. 10. 2020

Zdroj: In-Pocasi.cz

7

Český meteorologický web In-počasí nyní vydává novou verzi mobilní aplikace pro Android, která je nově dostupná zdarma všem uživatelům a zcela bez reklam.

Aplikace přináší velice podrobné předpovědi počasí až na 9 dní dopředu, a to včetně grafů a hodinových předpovědí. Údaje o aktuálním počasí jsou měřeny na více než 200 meteorologických stanic v Česku a informace zasílají i dobrovolní pozorovatelé. V České republice se tak jedná o jednu z nejhustších sítí meteorologických stanic a aktuální teplota venku je v aplikaci udávána na desetinu stupně přesně a aktualizována několikrát za hodinu.

Pro přesnou předpověď srážek pak aplikace disponuje srážkovým radarem, který zachycuje srážky v uplynulé hodině a dokáže je také předpovědět i na následující hodinu. Srážkový radar je přehledně dostupný hned na úvodní obrazovce aplikace.

Bohatá nabídka praktických widgetů

Aplikace samozřejmě také nabízí bohatý výběr widgetů, jako například srážkový radar či předpověď počasí. Velmi praktické je také to, že sám uživatel si může zvolit dobu předpovědi v různých časových intervalech. Vybrat si můžete mezi tím, jestli chce vidět předpověď na nejbližší hodiny nebo dny na určitou dobu. Můžete tak zjistit předpověď na nejbližší 4 hodiny po hodinách, na 12 hodin po třech hodinách, nebo na 4 dny v krocích po dnech, což může být velmi praktické.

Screenshot 20201031 104214 1080x2340x Screenshot 20201031 104233 1080x2340x Screenshot 20201031 104406 1080x2340x Screenshot 20201031 104400 1080x2340x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Widgety neobsahují jen informace o počasí, ale vedle datumu si můžete nechat zobrazovat i to, kdo má v daný den svátek či budík s informacemi o počasí v době stávání.

logo-app In-počasí InMeteo Zdarma ANDROID

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Vaše inovace widgetů, které byly dříve, je projev samolibé jakési „nadřazenosti“ vůči ostatním uživatelům! Ty staré, byly přehledné, plně dostačující informacemi… Tyto…? Jděte se…- víte co, že? Jj, kde jsou ty doby, co se říkalo, že co Čech, to zlaté ruce…! Dnes ale? Usekat vám je a hlavně vzít vás něčím po hlavě – aby se vám v těch inovačních palicích otřásly všechny buňky, je málo! Odinstalovávám! Ostatně, jako i mnoho mých známých, kteří tuto aplikaci také používali…! A jestli fakt nevíte, jak si na sebe vydělat, než jen pitominama, které zde v „In počasí“ plodíte, zkuste si na WIKIPEDIi najít název „lopata“! Jistě pak pochopíte, kamže to s těmi svými krav….., patříte! K lopatě!

Vaclav Prochazka

3. 11. 2020, 12:06

Nová verze? Posun vpřed? Ani náhodou … ukázkový příklad, jak zničit funkční aplikaci v přímém přenosu :-/ … a pokud se chce někdo „pobavit“, může si přečíst odpovědi vývojáře. opravdu by mne zajímalo, jaký je účel takové devalvace funkčnosti oblíbené apky, náhoda to asi nebude.

Vstávání! Ne „stávání“. Widgety se opravdu nepovedly a mnoho lidí odradily! Dost by mě spíš zajímala informace, jak moc spadlo hodnocení aplikace na Google Play. Odhaduju, že jde o největší propad hodnocení, co kdy nějaká česká aplikace měla. Bohužel.

Jsem zhnusen. Nefunkční a špatné widgety. 2 kroky zpět. Odinstaloval jsem na všech mobilech. Přeju vývojářům aby nám umožnili opět instalaci předchozí verze. Jinak s Vámi končím!!!!!!

Roman Klimeš

1. 11. 2020, 7:09

Krok zpět. Starší verze lepší. Mnohem lepší a krásnější widgety

Zcela souhlasím, současná verze oproti starší.. ODPAD, ODINSTALOVAL JSEM!!!

Jirka Volfel

31. 10. 2020, 18:00

Za mě o dost horší, než starší verze! Obzvláště pak Widgety!

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat