Fossil má novou levnější řadu hodinek Gen 5E

Fossil má novou levnější řadu hodinek Gen 5E
2020-10-06T19:03:52+02:00
• 7. 10. 2020

Zdroj: TicDistribution.com

Pátá generace hodinek Fossil k sobě dostává ještě ořezanou verzi, kterou bude možné pořídit pod označením Gen 5E. Známý výrobce ze Spojených států připravil celkem dvě velikosti. Nižší konečná cenovka je podmíněna omezenými funkcemi. Pokud se poohlížíte po chytrých hodinkách s povedeným designem a nepotřebujete všechny nadstandardní funkce, tak aktuální novinkou určitě neuděláte krok vedle.

Vybere si každý

Hodinky Fossil Gen 5E sice pořídíte ve 44mm a 42mm variantě, ale vždy budete využívat 1,19palcový OLED displej. U většího 44mm provedení je rozdíl kompenzován tlustšími rámečky. Do pouzdra byl nasazen starší procesor Snapdragon Wear 3100 od Qualcommu, 1GB operační paměť RAM nebo základní 4GB úložiště pro uživatelská data. Plavce zklame certifikace 3ATM, která zaručuje odolnost maximálně do deště.

Gen 5E 2 918x609x Gen 5E 1 918x610x

Zdroj: TheVerge.com

I když uživatelé nemusí počítat s GPS modulem, tak si mohou změřit tepovou frekvenci či monitorovat spánkovou aktivitu. Dále lze provádět bezkontaktní platby pomocí NFC technologie a telefonovat díky nasazenému reproduktoru/mikrofonu. Uvnitř hodinek běží oblíbená platforma Wear OS od Googlu, ke které se váže hlasová funkce Google Assistant. Nakonec prodej startuje až začátkem příštího měsíce za ceny od 249 dolarů (tj. cca 5 727 Kč).

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat