Chcete ušetřit a ještě získat 100 Kč? Nakupujte s Tipli sponzorovaný článek

Chcete ušetřit a ještě získat 100 Kč? Nakupujte s Tipli [sponzorovaný článek]
2020-10-06T19:04:49+02:00
• 6. 10. 2020

Tipli je portál, který nabízí nejen slevy, ale také cashback a celou řadu dalších výhod. Cashback vám vrátí část utracených peněz zpět a vy nemusíte dělat vůbec nic. Vlastně ano, je potřeba se zaregistrovat na portálu Tipli. Registrace je zdarma a ještě jako nový zákazník obdržíte 100 Kč navíc. Pak už se stačí přes Tipli přepnout do e-shopu, kde hodláte nakupovat a cashback vám bude vrácen automaticky po tom, co obchodník potvrdí váš nákup. Jak zjistíte jeho výši? Vždy bývá uvedena v procentech vedle loga obchodu. Obchody, které Tipli sdružuje, naleznete v seznamu všech obchodů nebo pod jednotlivými kategoriemi.

Kromě cashbacku nabízí Tipli také slevy a slevové kupóny. Aktuální nabídku naleznete na úvodní stránce portálu. Vítaným pomocníkem jsou i letáky velkých obchodních řetězců.

A jak všechny tyto nabídky využívat? Je to velmi jednoduché. Po registraci na Tipli získejte 100 Kč na váš první nákup. Cashback vám bude připsán, jakmile obchodník potvrdí váš nákup.

Chytré hodinky za zlomek ceny s cashbackem od Tipli

Chytré hodinky se stávají trendem každé současné generace a to díky tomu, že nabízejí celou řadu užitečných funkcí. Velkou výhodou je notifikace z mobilního telefonu, máte tak neustálý přehled o aktivitách v mobilu, který také můžete ovládat na dálku (především hudbu či fotoaparát). Některé druhy chytrých hodinek monitorují vaši kondici, jsou tedy užitečným pomocníkem třeba při sportovních aktivitách. Vývoj jde stále kupředu a chytré hodinky s tímto trendem drží krok, jejich výrobci stále aktualizují a doplňují různé funkce. Pokud si chcete tohoto malého, ale šikovného pomocníka pořídit za rozumnou cenu, využijte pro jeho nákup portál Tipli, který dokonale šetří vaše finance.

Kde uplatnit cashback pro nákup chytrých hodinek?

Tipli

Chystáte se k nákupu chytrých hodinek pro sebe nebo své blízké? Rozhodně využijte cashbacku od Tipli, který platí i pro nákup na e-shopu s elektronikou Smarty.cz. Vybrat si zde můžete ze široké nabídky a to nejen chytré hodinky, ale i smartphony, tablety a další druhy elektroniky známých značek. Protože nakupujete přes Tipli (tedy se slevami a cashbackem), bude vždy cena velmi příznivá.

Získejte 100 Kč k registraci na Tipli.cz. Registrujte se ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat