watchOS 7 beta 7 míří k vývojářům

watchOS 7 beta 7 míří k vývojářům
2020-09-02T19:30:47+02:00
• 2. 9. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Společnost Apple dnes zveřejnila v pořadí již sedmou beta verzi systému watchOS 7. Chcete-li si nový instalační balíček nainstalovat, musíte si stáhnout správný konfigurační profil z Apple Developer Center. Následně lze systém stáhnout prostřednictvím specializované aplikace Watch pro iPhone v části Obecné -> Aktualizace softwaru. 

Vývojářský sedmá beta přináší řadu opravených chyb. Kromě toho vylepšuje funkce, které budou pro watchOS 7 specifické. Konkrétně jde o sledování spánku, sdílení tzv. Faces, sledování nových tréninků, detekce mytí rukou a další. 

Nové watchOS 7 ve znamení spánku a sportu

Hlavní novinkou je sledování spánku. Místo toho abyste své Apple Watch odložili v noci do nabíječky, si je tak ponecháte na spaní. Díky tomu získáte přesné informace o kvalitě spánku. Ty si pak můžete prohlédnout také v iPhonu. Když jdete do postele, tak se vám automaticky vypne zobrazování ciferníku. Hodinky se také automaticky naučí detekovat mytí rukou a změří vám jeho čas.

watchOS 7

Zdroj: MacRumors

Nově dostanete širší nastavení ciferníků včetně nových vzhledů. Budete moci použít jednu aplikaci v ciferníku klidně vícekrát. Fitness je samozřejmě prioritou hodinek. Proto v nové verzi přidávají další sporty jako například tanec. Pokročilejší jsou také tréninky na posilování a další činnosti. Activity aplikace v iPhonu se vám pak přejmenuje na Fitness.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat