Lanmodo Vast Pro: kamerka do auta s nočním viděním sponzorovaný článek

Lanmodo Vast Pro: kamerka do auta s nočním viděním [sponzorovaný článek]
2020-09-07T13:59:48+02:00
• 6. 9. 2020

Skoro každému řidiči se někdy stalo, že se dostal do sporné situace a pro svou verzi sporu neměl průkazný materiál. Díky tomu se čím dál více řidičů uchyluje ke koupi kamerky do auta, která může právě tyto spory rozhodnout. Právě pro řidiče jsme dostali od e-shopu Lanmodo slevový odkaz na kamerku Lanmodo Vast, díky čemuž kamerka stojí pouze 199 dolarů. V ceně je zdarma také 128GB microSD karta.

Lanmodo Vast Pro: Specifikace kamerky

Kamerka je uzpůsobena jak vzhledově, tak funkcemi právě pro natáčení jízdy v autě. Díky chytrým funkcím se nemusíte před jízdou zaobírat zapínáním kamerky, jelikož k aktivaci nahrávání dojde ihned po rozjetí vozidla. Mezi další přednosti kamerky patří nahrávání videa v kodeku h.264, díky čemuž výsledná videa nejsou nijak extra veliká. Ačkoli zde dochází ke kompresi, tak kamerka pořizuje dostačující záběry v rozlišení 1080p.

Lanmodo Vast Pro Lanmodo Vast Pro

Pro uživatele kamer do auta je vždy nekomfortní přetahování videí z kamerky do počítače. Právě společnost Lanmodo tento problém vyřešila možností přenosu videa do mobilního telefonu, respektive kamerka umožňuje real-time přenos a stahování videí. Hlavní však u kamer do auta bývá zorné pole, aby bylo vše potřebné zachyceno na záznamu.

Lanmodo Vast Pro Lanmodo Vast Pro

Tento model kamerky disponuje 130° záběrem. Co se týče rozměrů zařízení, tak ty jsou vcelku komfortní a kamerka by neměla překážet ve výhledu řidiče, jelikož rozměry jsou 9,1 x 5,2 x 3,15 centimetrů. Váha poté činí 250 gramů. Hlavním tahákem je funkce noční režim, díky kterému dokáže kamera zachytit obraz v plné kvalitě i v noci.

Lanmodo Vast Pro Lanmodo Vast Pro

Pokud vás tato nabídka zaujala, tak máte možnost navštívit e-shop Lanmodo a kamerku si zde objednat za 699 dolarů. Pokud použijete náš odkaz, zaplatíte jen 199 dolarů a k tomu získáte zdarma 128GB microSD kartu. Neváhejte však příliš dlouho, jelikož nabídka je časově omezená. Kupujte ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat