Diesel představil nové chytré hodinky

Diesel představil nové chytré hodinky
2020-09-16T13:30:37+02:00
• 16. 9. 2020

Zdroj: Droid-life

2

Už od roku 1978 je Diesel znám jako způsob životního stylu, hlavně u mladé generace. Společnost Diesel vyrábí kvalitní módu vysoké kvality. Design svých modelů si navrhuje sám. Je jeden z nejlepších a nejznámějších evropských výrobců džín a dalšího oblečení. V dnešní době již rozšiřuje sortiment nejen pro mladší generaci. Soustředí se i na rifle pro dospělé, vyrábí i pro teenagery, pro děti, i pro starší. Kromě riflí jsou pod značkou Diesel prodávány brýle, obuv, zavazadla, další kožené zboží a parfémy a kosmetika. Diesel má i své „značky“: DieselStyleLab – zaměřená na klientelu z vyšší příjmové skupiny, 55-DSL – sportovní značka.

Diesel představil hodinky se starým procesorem

Diesel se ale kromě oděvů a parfémů věnuje nejen klasickým, ale také chytrým hodinkám. Už v minulosti společnost představila své chytré hodinky s operačním systémem Wear OS. Tento měsíc si ale pro nás výrobce připravil další várku. 

Jmenovitě jde o model MDJ Fadelite, který vychází s původním Fadelite. Rozdíl je ale v tom, že nový model byl vytvořen ve spolupráci s Mad Dog Jonesem – umělec známý pro svou cyberpunkovou tvorbu. 

Diesel

Zdroj: Droid-life

Chytré hodinky mají velikost 43 mm a displej o velikosti 1,19 palce. Srdcem hodinek je procesor Snapdrahon Wear 3100. Baterie na jedno nabití pak vydrží 24 hodin. Uvnitř zařízení se také nachází 4GB úložiště a 512MB RAM. K dispozici máme i NFC, monitor srdeční frekvence, Bluetooth 4.2. Novinka mimo jiné podporuje 22mm řemínky. 

Hodinky sice vypadají skvěle, ale není možné, že bychom je doporučili. Nabízí starý procesor a poměrně vysokou cenu, která atakuje hranici 7 000 Kč. Nejde tedy o vůbec dobrý nákup v poměru cena/výkon. Na druhou stranu jde o povedený designový kousek. 

Zdroj: droid-life.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Ján Valkovič

16. 9. 2020, 16:39

Ok a kde v článku je spotreba? :))
(Sorry, ale neodolal som)

Přemysl Vaculík

VIP 16. 9. 2020, 17:31

Jako obvykle, co den, to jedna nádrž :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat