Huawei Watch Fit hodinky nabídnou netradiční obdélníkový displej

Huawei Watch Fit hodinky nabídnou netradiční obdélníkový displej
2020-08-12T19:30:49+02:00
• 12. 8. 2020

Společnost Huawei údajně pracuje na Watch Fit, tedy na levnějších hodinkách Huawei Watch. Na internetu se v průběhu týdne dokonce objevily první snímky, které hodinky Fit odhalují. Těšit se můžeme na několik barevných variant a velký obdélníkový displej.

Watch Fit dorazí příští měsíc

Chytré hodinky Huawei Watch Fit by podle všeho měly nabídnout obdélníkový dotykový AMOLED displej. Ten pak nabídne velikost 1,64 palců a rozlišení 456 x 280 pixelů. Přítomná je také certifikace 5 ATM zaručující vodotěsnost do hloubky 50 m. Výrobce do hodinek hodlá implementovat také podporu GPS. Co dnešním moderním chytrým hodinkám nesmí chybět jsou funkce pro sledování zdraví.

Watch Fit

Zdroj: Fonearena

Konkrétně se tedy můžeme těšit na sledování srdeční frekvence, sledování aktivity po celý den, sportovní režimy a další. Životnost baterie na jedno nabití činí úctyhodných 10 dní. O konektivitu se pak bude starat bezdrátová technologie Bluetooth 5.0, který bude podporovat minimálně Android 5.0 a iOS 9.0. 

Watch Fit

Zdroj: Fonearena

Očekává se, že zařízení dorazí ve stříbrném, černém a zlatém provedení. Naopak na výběr bude z několika barevných řemínků – zelená, černá, oranžová a růžová. Do prodeje mají dorazit v září a cena by se měla pohybovat kolem 140 dolarů, tj. cca 3 200 Kč bez DPH. K oficiálními představení má dojít příští měsíc na konferenci IFA. 

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat