Tesla možná chystá chytré hodinky

Tesla možná chystá chytré hodinky
2020-08-11T19:51:09+02:00
• 12. 8. 2020

Zdroj: thedailybeast.com

Společnost Tesla Motors je známá především díky svým elektrickým autům a také zakladateli Elonu Muskovi, který například založil SpaceX. Kromě aut a raket jsme se dočkali produktů jako plamenomet nebo powerbanka. V podstatě se jednalo spíše jen o doplňkové předměty, i tak byly vyprodány během chvíle. Nyní se ale zřejmě chystají chytré hodinky, které by mohly být nějak zapojeny do ekosystému kolem elektrických aut.

Tesla hodinky?

O možném představení chytrých hodinek se jen spekuluje a vše vychází z jednoduchého dokumentu, který podala u FCC společnost Xplora Technologies. Ta pochází z Norska a soustřeďuje se zejména na dětské chytré hodinky s pokročilými funkcemi, zejména s ohledem na rodičovskou kontrolu.

V samotném dokumentu není konkrétně zmíněn nějaký produkt, ale je zde uvedena společnost Tesla Motors Inc. Vzhledem k samotné podstatě přihlášky je docela možné, že se chystá produkt, který bude k dispozici na trhu v USA. Asi se skutečně dočkáme chytrých hodinek, které budou specificky svázány s auty Tesla a bude možné je třeba ovládat nebo kontrolovat.

screen2@2 1 2452x1336x

Zdroj: Tesla

Tesla Motors se také může zajímat i samotnou společnost Xplora Technologies a začlenit jejich technologie do svého portfólia. Otázkou je, co Tesla vlastně zamýšlí. Trh s chytrými hodinkami je velmi konkurenceschopný a prakticky zde není jen jedna dominantní značka. Vstup Tesly by tak byl poněkud náročný, ale třeba hodinky budou určeny jen jako doplněk k autům.

Zdroj: electrek.co

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat