Získejte Kugoo elektrokoloběžku s výraznou slevou! sponzorovaný článek

Získejte Kugoo elektrokoloběžku s výraznou slevou! [sponzorovaný článek]
2020-07-10T17:03:28+02:00
• 10. 7. 2020

V obchodě Geekbuying je nyní za akční cenu k dispozici velice zajímavé produkty. Jde o elektrokoloběžky, ale ne jen tak ledajaké koloběžky. Vyrábí je čínské Kugoo, jmenuje se Kugoo KIRIN S1, ES 2 a M4 a disponují vlastním pohonným systémem. Pokud vás tedy přestane bavit nekonečné odrážení nohou, můžete si odpočinout a nechat se bez námahy vozit.

Kugoo KIRIN S1 a slevový kupón

KIRIN S1 je lehká a snadno skladatelná  koloběžka, která vás sveze rychlostí až 25 km/h, přičemž na jedno plné nabití je schopna ujet až 30 km. Váží přitom jen 12 kg, takže ani její přeprava není nijak náročná. Nesmírnou výhodou je, že pro nabíjení není nutné nosit ji k zásuvce v obýváku. Sama se totiž dokáže dobíjet při vaší jízdě odrážením, jelikož disponuje generátorem elektřiny. Ke koloběžce je dostupná mobilní aplikace pro jednoduchou správu funkcí a parametrů.

Kugoo S1

Koloběžka KIRIN S1 stojí za běžných okolností 9 024 Kč při koupi z evropského skladu, nyní je však exkluzivně k dispozici za zlevněnou cenu. Konečná cena tedy činí 6 658 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón NNNGIZKIRINS1, zaplatíte jen 6 143 Kč. Nemusíte se bát celním poplatků, jelikož zásilka je posílána z polského skladu. A to už stojí za zvážení. Pokud máte zájem, k zakoupení je Kugoo KIRIN S1 dostupná ZDE.

Kugoo ES2 nyní za pár korun

I v tomto případě platí, že se jedná o velmi snadno skladatelnou elektrickou koloběžku. Na jedno nabití dokáže ujet až 30 kilometrů, a to při jízdě v maximální rychlosti 25 Km/h. K dispozici je poměrně robustní 18650mAh baterie. Celkově pak koloběžka váží příjemných 11 kg.

Kugoo

I zde platí, že pro nabíjení nemusíte chodit k zásuvce v obýváků. Sama se totiž dokáže dobíjet při vaší jízdě odrážením, jelikož disponuje generátorem elektřiny. Ke koloběžce je dostupná mobilní aplikace pro jednoduchou správu funkcí a parametrů.

Koloběžka Kugoo ES2 stojí za běžných okolností 11 646 Kč při koupi z polského skladu, nyní je však exkluzivně k dispozici za zlevněnou cenu. Konečná cena tedy činí 8 683 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón GKB226S, zaplatíte jen 8 199 Kč. Nemusíte se bát celním poplatků, jelikož zásilka je posílána z polského skladu. A to už stojí za zvážení. Pokud máte zájem, k zakoupení je Kugoo ES2 dostupná ZDE.

KIRIN M4 koloběžka

Koloběžka typu Kugoo KIRIN M4 je skutečně skvělou vstupenkou do vyšší ligy. Na jedno nabití totiž dokáže ujet neuvěřitelných 45 km, a to při maximální rychlosti 45 km/h. To už je slušné na elektrickou koloběžku. Za vším stojí 500W zdroj, který celou koloběžku pohání.

Kugoo

Koloběžka i při takovém to výkonu váží krásných 23 kg. I zde platí, že pro nabíjení nemusíte chodit k zásuvce v obýváků. Sama se totiž dokáže dobíjet při vaší jízdě odrážením, jelikož disponuje generátorem elektřiny. Kugoo KIRIN M4 je v prodeji za 14 732 Kč (z původních 20 204 Kč). Pokud použijete náš kupón GKB267S, zaplatíte jen 14 102 Kč. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat