Samsung chystá Galaxy Tab A se starším čipem

Samsung chystá Galaxy Tab A se starším čipem
2020-07-11T11:30:57+02:00
• 11. 7. 2020

Zdroj: Softpedia.com

K odvážnému kroku se rozhodla společnost Samsung, která opráší několik let starý procesor z vlastního portfolia a nasadí jej do nového tabletu skrývajícím se pod kódovým označením SM-T575. Jihokorejský gigant hodlá využít čipovou sadu z telefonu Galaxy S9, o němž jsme poprvé slyšeli začátkem roku 2018. Tablet by měl zapadat do produktové série Galaxy Tab A a stane se cenově dostupným zařízením.

Žádná hitparáda

Informace pochází od několika zahraničních zdrojů včetně posledního benchmarku z Geekbench. Úhlopříčka displeje nemá překračovat hranici 8,4 palce a výkonnostní stránku zastoupí osmijádrový procesor Exynos 9810 napojený ke grafickému čipu Mali-G72 MP18. Dalším dílkem do skládačky bude operační paměť RAM o velikosti 4 GB, které by slušel doprovod minimálně 64GB interního úložiště s podporou microSD karet.

Celkovou výdrž si vezme pod kontrolu 5 000mAh článek baterie. Uživatelským rozhraním doprovodí operační systém Android 10 překrytý vlastní nadstavbou One UI. Zmiňované označení má patřit variantě s podporou LTE sítí, přičemž základní WiFi verze může být známa jako SM-T570. Samsung bude zřejmě chtít stihnout období Vánoc, kdy zahájí oficiální prodej s cenovkou okolo 240 dolarů (tj. cca 5 681 Kč).

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat