Google Fit díky třetí straně umí pracovat s více daty

Google Fit díky třetí straně umí pracovat s více daty
2020-07-23T19:21:34+02:00
• 24. 7. 2020

Zdroj: AndroidAuthority

Google spustil novou platformu Google Fit, která slouží pro práci s kondicí a cvičením s uživatelem. Ta byla poprvé světu spuštěna už v roce 2014. Kromě toho, že umožňuje sledovat zdraví pomocí chytrých telefonů, aplikace Fit také podporuje chytré hodinky se systémem Wear OS. Ačkoliv společnost razantně v roce 2018 aplikaci přepracovala a v loňském roce zapracovala na přehledu aktivit, aplikace stále neuspokojila řadu uživatelů. Většina totiž vyžaduje komplexní statistiky. 

Google Fit může nabídnout komplexnější data

Tento neduh řeší aplikace Fit Companion, která analyzuje data z fitness aplikace Googlu a zobrazuje je v přehledných statistikách. Samozřejmě jde o aplikaci třetí strany. Fi od Googlu stále postrádá klíčové funkce, jako jsou připomenutí dlouhého sezení a podobně. Fit Companion tak slouží jako doplněk Google Fit, protože nabízí nejen připomínky před dlouhým sezením, ale také umožňuje vytvořit si vlastní cíle v oblasti zdraví a další. 

Google Fit

Zdroj: XDA-Developers

Data seskupená ve službě Fit Companion se zobrazují ve formě intervalů od jedné minuty do jednoho měsíce. Uživatelé mohou také kombinovat data ze dvou zdrojů. Kromě toho aplikace „rozkládá“ srdeční frekvenci na různé zóny. Fit Companion je k dispozici ke stažení zdarma v Obchodě Play. Vyžaduje však, abyste v pozadí měli spuštěnou aplikaci Google Fit.

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat