Facebook má chybu, kvůli které nefungují populární iOS aplikace

Facebook má chybu, kvůli které nefungují populární iOS aplikace
2020-07-10T15:04:47+02:00
• 10. 7. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Pokud jste si na svém iOS zařízení všimli, že vám některé aplikace nefungují, problém není na vaší straně. Za vše může Facebook, který znehybnil řadu oblíbených a populárních aplikací. Osobně jsem se s tímto problémem setkal u aplikace Livesport.

Facebook má obří výpadek

Ovšem problematika se týká řady populárních služeb, včetně Spotify, Pinterest, Twitter, Viber, Venmo, Tinder a dokonce i App Store se potýká s technickými problémy. Přesný počet postižených uživatelů je v současné době nejasný, ale podle Down Detector problém nahlásilo během pár minut přes 15 000 lidí. 

Facebook

Zdroj: Dotekomanie.cz

Problémy se však většinou týkají aplikací pro iOS, takže v případě, že se neustále snažíte přistoupit ke všem službám na iPhonu nebo iPadu, už víte, kde je problém. Podle všeho se zdá, že problém je v sadě Facebook SDK pro systém iOS. 

Podobné problémy se objevily už dříve a sociální síť slíbila, že na chybovosti zapracuje. Jak je vidno, stále některé chyby způsobují globální výpadky. V současné době nejsou dostupné také mobilní verze populárních her, včetně Call of Duty a PUBG. Není ale jasné, zda je opravdu problém na straně Facebooku. 

Zdroj: thenextweb.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat