Smarty slaví 8. narozeniny a rozdává slevy na všechen sortiment! sponzorovaný článek

Smarty slaví 8. narozeniny a rozdává slevy na všechen sortiment! [sponzorovaný článek]
2020-06-04T14:59:21+02:00
• 4. 6. 2020

Internetový obchod Smarty slaví v pořadí již osmé narozeniny. A protože rád rozdává svým zákazníkům radost, připravil si pro vás symbolickou 8% slevu na veškerý sortiment. Během nákupu stačí zadat slevový kupón SLAVIME8 a 8 % z ceny se automaticky odečte. Je zde ale pár podmínek, které pro slevovou akci platí. 

Akce probíhá pouze na serveru www.smarty.cz nebo přímo na prodejně Smarty Store. Slevu 8 % lze aplikovat na celý sortiment e-shopu Smarty na objednávky a rezervace uskutečněné 4.6.2020. Pro uplatnění slevy je nutné zadat kód SLAVIME8 v prvním kroku nákupního košíku. Tak pojďte nakupovat! 

Smarty a 8% sleva na JBL Charge 3 

Skvělý zvuk, krásný design a 20 hodin přehrávání na jedno nabití. Takto by se dal shrnout bezdrátový a přenosný reproduktor JBL Charge 3. Přidejte k tomu ještě voděodolnost, možnost dobíjet smartphony, připojení prostřednictvím Bluetooth až pro tři zařízení a máte z toho skvělého parťáka nejen do obývacího pokoje. 

 JBL Charge 3  JBL Charge 3  JBL Charge 3 

JBL Charge 3 nabízí kvalitní zvuk a silné basy díky pasivním bassovým zářičům JBL. Reproduktor je svou kompaktní konstrukcí ideální na cesty, ale třeba i pro ozvučení domácích oslav. Implementovaná voděodolnost IPX7 pak zaručí ochranu před prachem a vodou. Pokud vám tedy zařízení spadne do bazénu, zůstane netknuté. 6000mAh baterie nabízí 20hodinové přehrávání a díky USB výstupu vám umožní nabíjet váš chytrý telefon. 

Cena reproduktoru činí 2 990 Kč (již nyní Smarty nabízí 10% slevu). Po zadání kódu SLAVIME8 zaplatíte jen 2 750 Kč. Zakoupit si produkt můžete ZDE

iPhone 11 o 8 % levněji na Smarty

Špičková technologie v kompaktním těle za lidovou cenu. To je nový iPhone 11, který je letos absolutním trhákem na každém trhu. Nová dvojitá fotosoustava zachycuje víc toho, co vás zajímá a baví. Díky vůbec nejrychlejšímu čipu ve smartphonu a baterii na celý den můžete dělat víc a nabíjet míň. A nejkvalitnější video ve smarpthonu natočí vaše zážitky líp než kdy předtím.

iPhone 11 má A13 Bionic, vůbec nejrychlejší čip ve smartphonu. Je tak výkonný, že všechno zvládá rychle a plynule. Šetrný, takže vám baterie vydrží mnohem déle. A tak vyspělý, že má před jinými čipy náskok několika let.

Smarty

Pro iPhone 11 je ochrana osobních informací prioritou. Face ID neukládá, ani nesdílí vaší fotku. Když posíláte iMessage nebo voláte přes FaceTime, vše je vždy šifrované. A Mapy vám ukážou kudy kam, aniž by kamkoliv posílaly údaje o vaší poloze. 

iPhone11k 1280x470x

Nový čip Apple U1 pak používá ultra širokopásmovou technologii pro vnímání prostoru. IPhone 11 tak dokáže přesně lokalizovat jiná zařízení Apple se stejným čipem. Je to něco jako GPS ve vašem pokoji. Pokud chcete někomu poslat soubor přes AirDrop a namíříte iPhone na jeho zařízení, zobrazí se vám v seznamu jako první. Tak snadné.

Cena iPhone 11 činí 20 979 Kč. Po zadání kódu SLAVIME8 zaplatíte jen 19 300 Kč. Zakoupit si produkt můžete ZDE. 

Xiaomi Redmi 7A

Xiaomi Redmi 7A je jedním ze zástupců značky, který si jako prioritu klade co nejnižší možnou cenu. Ta se pohybuje pod hranicí tří tisíců, ale i do takové cenovky se podařilo Xiaomi dostat slušnou výbavu, což ostatně pro samotnou značku typické.

1 1280x560x

Původní model nabízel procesor od Mediateku, ale u této novinky došlo na výměnu a v útrobách najdeme Snapdragon 439. Raketový výpočty na něm neuděláte, ale pro základní činnosti je dostačující. K dispozici má 2 GB operační paměti a úložiště nabízí 32 GB. Samozřejmostí je podpora microSD karty v rámci hybridního slotu pro dvě SIM karty.

Smarty

Displej zůstává nezměněn, tedy 5,45 palců s HD+ rozlišením. Dokonce i sestava foťáků je stejná. Redmi vybavilo novinku odolností proti postříkání vodou, což zaručuje P2i nano úprava. Největší posun najdeme u baterie, která narostla na 4000 mAh. Vzhledem k výbavě mobil vydrží na jedno nabití delší dobu.

Cena Xiaomi Redmi 7A činí 2 690 Kč. Po zadání kódu SLAVIME8 zaplatíte jen 2 474 Kč. Zakoupit si produkt můžete ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat