Honoru uniká nový model Play 4e

Honoru uniká nový model Play 4e
2020-06-28T19:30:27+02:00
• 28. 6. 2020

Zdroj: AndroidAuthority.com

Čínská sociální síť Sina Weibo odhaluje nadcházející novinku z dílny společnosti Honor, která po více než 9měsíční odmlce chystá nástupce telefonu Play 3e a měl by dorazit v nejbližších dnech či týdnech. Výrobce doplní aktuální 4tou generaci, kde se momentálně nachází dvojice Play 4 s Play 4 Pro představená začátkem tohoto měsíce. Model bude v obchodech znám jako Honor Play 4e.

Ve stopách střední třídy

Uniklý marketingový plátek mu připisuje 6,39palcový displej s neupřesněným rozlišením, který vlevo nahoře doplňuje proděravený otvor pro selfie snímač. Záda v gradientním provedení zabírají celkem tři objektivy fotoaparátu a hlavní slovo bude mít 13megapixelový senzor, přičemž u ostatních neznáme přesnou konfiguraci. Celkovou výdrž zařízení pod kontrolu získá 4 000mAh článek baterie. Ovšem technologií rychlého nabíjení se zatím nijak nechválí.

Vnitřní šasi vyplní vlastní procesor Kirin 710A od HiSilicon a operační paměť RAM o velikosti 4 GB. Uživatelská data pojme interní úložiště s kapacitou 128 GB. Toto spojení nemá v konečném výsledku přesáhnout cenovou hranici 1 000 čínských jüanů (tj. cca 3 369 Kč). Další hardwarové konfigurace nejsou doposud potvrzeny, ale je to více než pravděpodobné stejně jako absence kompletních služeb Google Play. Díky připravované konferenci možná už 2. července zjistíme nové podrobnosti.

Play 4e 750x1078x

Zdroj: Gizmochina.com

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat