AirPower: Apple vyvíjí nový prototyp a už dokáže nabíjet Apple Watch

AirPower: Apple vyvíjí nový prototyp a už dokáže nabíjet Apple Watch
2020-06-18T17:48:30+02:00
• 18. 6. 2020

Zdroj: Apple

Zdá se, že i přes velkou kritiku Apple pokračuje ve vývoji své bezdrátové podložky AirPower. Proč připravovaná bezdrátová stanice nebyla nikdy uvedena do prodeje jsme psali již několikrát. Ve stručnosti: hlavní příčinou bylo nedosažení vysokých standardů společnosti a tím pádem nutnosti projekt ukončit. Největším problémem bylo přehřívání AirPower a nabíjených zařízení. Apple zkrátka narazil na hranice fyziky, kdy plánoval do nabíječky umístit mnoho nabíjecích cívek umístěných blízko sebe.

AirPower má méně cívek a čip A11

Populární leaker Jon Prosser však ve svém twitterovém příspěvku oznámil, že Apple pracuje na novém prototypu. Konkrétně se tak stalo už před dvěma měsíci, ovšem v té době společnost zápasila s nabíjením Apple Watch, protože odstranila několik cívek a zbylé zvětšila. Kromě toho integrovala čip A11, který dokáže dynamicky řídit teplo.

AirPower AirPower

Zdroj: Jon Prosser

Nyní Jon Prosser zveřejnil nové informace i s fotografiemi, na kterých je zachycena údajná stanice AirPower s funkčním nabíjení Apple Watch. Kódové označení tohoto prototypu zní C68. V tweetu bylo také uvedeno období, ve kterém by mohla být nabíječka představena. Údajně můžeme zařízení očekávat v průběhu čtvrtého čtvrtletí 2020 a prvního čtvrtletí 2021. Samozřejmě za předpokladu, že testování současného prototypu s označením C68 proběhne bez problému. 

Zdroj: twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat