Motorola One Fusion bude spadat do střední třídy

Motorola One Fusion bude spadat do střední třídy
2020-04-21T21:12:32+02:00
• 22. 4. 2020

Zdroj: Gizchina

Motorola One Fusion bude údajně debutovat jako telefon spadající do střední třídy. Tomu budou odpovídat také hardwarové specifikace, jako je procesor Snapdragon 675 či hlavní 12megapixelový zadní fotoaparát.

Motorola One Fusion zřejmě nenadchne, ani nezklame 

Zahraniční server Pocketnow přišel s informací, že společnost Motorola má v plánu do konce druhého kvartálu, tedy Q2 2020, uvést na trh dva nové telefony – One Fusion a One Fusion+. Nyní se o modelech objevily podrobnější specifikace. Co tedy telefon střední třídy nabídne?

Motorola One Fusion

Zdroj: Pocketnow

Zdá se, že One Fusion dorazí s osmijádrovým procesorem Snapdragon 675 od Qualcommu. Telefon bude v prodeji ve dvou variantách. První verze nabídne 4 GB RAM + 64 GB vnitřní úložiště. Vybavenější model pak dorazí s 6GB operační pamětí a 128GB vnitřním úložištěm pro ukládání soukromých dat. K dostání by měly být i dvě barevné varianty, konkrétně půjde o Light Blue Light Brown. 

One Fusion+ pak bude nabízet podporu DualSIM. Kromě toho může nabídnout i zadní 12megapixelový fotoaparát. Zda ale půjde pouze o jeden senzor či jich bude více, jak je dnes již trendem, je prozatím ve hvězdách. Další hardwarové podrobnosti o telefonu nejsou dosud specifikovány. Víme ale, jaký software bude přítomný. Oba modely nabídnout Android 10 a s největší pravděpodobností půjde o čistou verzi. Uniklé specifikace pak uzavírá chybějící podpora NFC. 

Zdroj: pocketnow.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat