Polar Grit X jsou nové hodinky se 40hodinovou výdrží

Polar Grit X jsou nové hodinky se 40hodinovou výdrží
2020-04-28T09:40:45+02:00
• 28. 4. 2020

Zdroj: Believe in the run

Společnost Polar představila nové chytré hodinky Polar Grit X slibující dlouhou výdrž na jedno nabití. Výrobce uvedl, že tento model dokáže pracovat až 40 hodin se všemi aktivovanými funkcemi. Při zapnutém úporném režimu pak dokáží pracovat až 100 hodin. 

Polar Grit X lákají výhradně na baterii a nového asistenta

Pravděpodobně nebudete chtít používat všechny funkce, které Grit X nabízí, takže se můžete dostat na opravdu zajímavou výdrž na jedno nabití. I přesto ale hodinky přináší širokou škálu nástrojů. Spolu s GPS modulem, kompasem, výškoměrem a monitorem srdeční frekvence je k dispozici také funkce Hill Splitter, jež sleduje vaše statistiky při běhu či chůzi do kopce a z kopce. 

Polar Grit X nabízí také plánování tras a možnost nahlédnout do podrobných tras. K dispozici je mimo jiné i nový asistent FuelWise, který vám připomene, kdy je čas se kousnout a při sportování přidat. Hodinky ale umí ukázat předpověď počasí, sledovat kvalitu spánku a další. Nový model je velmi odolný, neboť absolvoval řadu amerických vojenských zkoušek, včetně zkoušky vlhkosti, extrémních teplot a pádu. 

Grit X

Zdroj: Engadget

Největším lákadlem je v tomto případě samozřejmě výdrž baterie na jedno nabití. Pro srovnání, třeba Garmin Fenix 6S vydrží až 50 hodin v režimu úspory. Díky tomu, že Polar Grit X zvládne až 40 hodin se všemi funkcemi, může jít o zajímavé zařízení na víkendové sportování. Novinka je v prodeji od 429,99 dolarů (tj. cca 10 545 Kč bez DPH). 

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat