Apple WWDC bude jen online aktualizováno

Apple WWDC bude jen online [aktualizováno]
2020-03-13T17:25:42+02:00
• 13. 3. 2020

Zdroj: Apple, Dotekomanie.cz

Aktualizováno 13. 3.

Spekulovalo se, že se letos nebude konat standardní konference WWDC společnosti Apple. Nyní jsme se dočkali oficiálních informací. Společnost se rozhodla pro online podobu celé události. Vývojáři tedy nebudou cestovat do centra konání, vše bude dostupné online. Co se týče běžných diváků úvodní tiskové konference, tak se nemusí být, že by o ni přišli. Apple jen uvádí, že se vše odehraje v červnu. Na upřesnění termínu a času si budeme muset počkat.

wwdc 2 1793x1198x

Zdroj: Apple, Dotekomanie.cz

Původní článek 9. 3.

Santa Clara County, který má pod sebou města jako Cupertino, Palo Alto, Mountain View a San Jose, před několika dny vydal nové pokyny pro ochranu zdraví. Podle zveřejněné zprávy je doporučeno, aby společnosti minimalizovaly nebo rušily velká osobní setkání a konference. 

WWDC může být odloženo či rovnou zrušeno

Aktualizované pokyny přicházejí ihned poté, co bylo v tomto kraji nalezeno šest nových případů s nakažením COVID-19, neboli koronavirem. V této oblasti tak je nyní nejméně 20 lidí s tímto virem. Santa Clara County samozřejmě doufá. že omezí šíření viru a kromě doporučení proti konferencím poskytla zaměstnavatelům další pokyny 

  • Pozastavte nepodstatné cestování zaměstnanců.
  • Minimalizujte nebo zrušte velká osobní setkání a konference. 
  • Naléhejte na zaměstnance, aby zůstali doma, když budou nemocní.
  • Nevyžadujte lékařské potvrzení od zaměstnanců, neboť zdravotní úřady mohou být velmi zaneprázdněny a nejsou schopny tuto dokumentaci poskytnout ihned. 
  • Zvažte využití telekomunikačních služeb pro příslušné zaměstnance. 
WWDC

Zdroj: MacRumors

Santa Clara County tak doporučuje odložit nebo rovnou zrušit hromadné a velké společenské akce. Pokud není možné akci či konferenci zrušit, je třeba postupovat podle dalších kroků, jako je poskytnutí většího fyzického prostoru, časté mytí rukou a vyhýbání se blízkého kontaktu s ostatními. 

Google a Facebook již zrušily své každoroční vývojářské konference, které se měly konat v okrese Santa Clara. Minulý týden Facebook zrušil F8, přičemž Google konferenci I / O začátkem tohoto týdne. K nutnému zrušení WWDC s největší pravděpodobností bude donucen také Apple, ačkoliv toto rozhodnutí je na samotné společnosti. 

Zdroje: macrumors.com, twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat