Roušky a teploměry od Xiaomi nyní v akci! sponzorovaný článek

Roušky a teploměry od Xiaomi nyní v akci! [sponzorovaný článek]
2020-03-18T16:29:33+02:00
• 18. 3. 2020

Xiaomi je opravdu rozsáhlá firma a kromě telefonů její byznys obsahuje také chytré osvětlení, kartáčky, varné konvice a mnoho dalšího. Dnes si představíme také jeden produkt, za kterým tato společnost stojí a to Xiaomi Smartmi roušku PM2.5, kterou mají nyní v akci v obchodě TomTop.

Xiaomi Smartmi rouška PM2.5

Jedná se o roušku, která nabízí pokročilejší filtraci prachových částic PM2.5. Je dostupná ve třech velikostech – S, M a L. Tato rouška bude fungovat spíše jako lepší klasická rouška než jako respirátor. Výhodou je pohodlnější dýchání než u klasické roušky. Je také vyrobena z příjemného materiálu.

Xiaomi Xiaomi

Pokud se podíváte na tento odkaz, naleznete také další možnosti ochranných roušek k zakoupení. Výhodou je, že jich v zahraničním obchodě TomTop mají dostatek. Xiaomi Smartmi roušku zakoupíte za 167 Kč. Kupujte ZDE

iHealth teploměr nabídne přesné měření

Nový teploměr staví na základech předchůdce a nabízí prémiový design, mnoho chytrých funkcí a spoustu novinek. iHealth DT102 nabízí například o 20 % lehčí plastové pouzdro či o 40 % větší displej.

Suma sumárum se jedná o bezkontaktní teploměr, který jednoduše podržíte ve vzdálenosti do 3 cm od čela, stisknete tlačítko a okamžitě dostanete zpětnou vazbu v podobě naměřené teploty s přesností na desetiny stupňů Celsia. 

Xiaomi

Mezi klíčové vlastnosti patří rychlé měření do jedné sekundy, vysoká přesnost díky německému Heimann senzoru či bezkontaktní měření. Zapomenout samozřejmě nemůžeme ani na přehledný LED displej. K napájení pak slouží dvě 1,5V AAA baterie. Nenechte se ale zmást, teploměr budete moci využít až 3 000x.

Další vlastnosti

  • rozsah měření teploty: 32°C až 42.9°C
  • přesnost měření: +/- 0,3°C; +/- 0,2°C (v rozsahu 35°C až 42°C)
  • provozní teplota 16°C až 35°C při vlhkosti vzduchu menší než 85% a atmosférickém tlaku 70 až 106kPa

Originální Xiaomi iHealth je u internetového obchodu TomTop po dobu prvního týdne jen za 470 Kč. Obchod TomTop kromě této senzační ceny nabízí navíc dopravu zcela zdarma. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat