Huawei Watch GT 2e přichází se 14denní výdrží

Huawei Watch GT 2e přichází se 14denní výdrží
2020-03-27T11:00:41+02:00
• 27. 3. 2020

Zdroj: Fonearena

1

Dlouho očekávané chytré hodinky Huawei Watch GT 2e byly konečně představeny. Nevypadají jako Watch GT 2, které byly představeny v loňském roce. Nadcházející generace si ale i přesto udržuje kruhový design.

První dojmy z Huawei P40 Pro aneb mé poprvé bez Googlu 

Huawei Watch GT 2e nabídnou skvělou výdrž

Chytré hodinky se mohou pochlubit kulatým 1,39palcovým AMOLED displejem. Hlavním rozdílem oproti minulé verzi jsou obdélníková tlačítka či zcela nové ciferníky. Huawei zde také poprvé představilo monitorovací funkci saturace krevního kyslíku (SpO2). Kromě přesného monitorování srdeční frekvence, abnormálních připomínek srdeční frekvence, nabízí hodinky také monitorování tlaku a sledování spánku. 

Huawei Watch GT 2e

Zdroj: Fonearena

Watch GT 2e podporují také 15 profesionálních tréninkových režimů včetně osmi outdoorových a sedmi indoorových aktivit. V režimu tréninku pak hodinky poskytují komplexní monitorování, které dokáže sledovat 190 typů dat. 

Huawei Watch GT 2e Huawei Watch GT 2e

Zdroj: Fonearena

Konstrukce je sportovního typu, která je vyrobena z oceli. Samotné pásky mají také odlišný design, přičemž nefungují s žádným z předchůdcem. Naopak jsou snadno vyměnitelné, neboť se jedná o rychloupínací řemínky. Na jedno nabití by pak hodinky měly vydržet až dva týdny. K dispozici je samozřejmě i certifikace 5ATM zaručující vodotěsnost do 50 metrů. Pro offline hudbu je zde připraveno také 4GB vnitřní úložiště. 

Huawei Watch GT 2e budou v prodeji v několika variantách – Graphite Black, Lava Red, Mint Green a Icy White. Do Česka zamíří zamíří za cenu 4 499 Kč a budou dostupné od 13. dubna.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Adam Veselý

30. 3. 2020, 10:08

Ten nový design s přilehlým páskem se mi vůbec nelíbí. Když jsem si kupoval MagicWatch 2, bylo to právě i proto, že to sice jsou úžasný fitness hodinky, ale zároveň se dají nosit do společnosti nebo do práce a vypadají elegantně. Nevím no, asi v to moc šťourám, ale za mě jsou MW2 pořád vedou za tu cenu.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat