TOP XIDU notebooky, které jsou v akci! sponzorovaný článek

TOP XIDU notebooky, které jsou v akci! [sponzorovaný článek]
2020-03-27T12:29:23+02:00
• 27. 3. 2020

Máme pro vás skvělou zprávu! XIDU, inovativní společnost udělala velký krok na trhu s notebooky a tablety. Nabízí totiž cenově dostupné, vysoce kvalitní počítače s důrazem na notebooky s dotykovou obrazovkou. Nyní se rozhodla nabídnout velkou slevu v rámci své jarní akce. Nyní tak máte obrovskou příležitost získat notebooky za nejnižší ceny.

XIDU Philbook Pro: nejlepší stroj pro studenty

Pokud se letos chystáte do školy, anebo na ní již jste, pravděpodobně se poohlížíte po novém zařízení, které by vám ulehčilo práci během studia. Právě výběr nového notebooku může být někdy oříšek, navíc studenty často omezují finance. Proto bychom vám rádi představili jednu z možností v podobě XIDU Philbook Pro. 

Ať už jdete na vysokou školu, studujete doma nebo cokoli mezi tím, XIDU Philbook Pro je nejlepším studentským notebookem. Má úžasné funkce a parametry, které ke své činnosti potřebujete, a to za lidovou cenu. 

XIDU Philbook Pro

V tomto případě tedy jde o přenosný notebook s dotykovým displejem. Ten nabízí IPS displej s rozlišením 2 560 x 1 440 pixelů. 2K rozlišení na displeji o velikosti 11,6” znamená vyšší ppi a neuvěřitelnou čistotu displeje. Takové rozlišení není ideální pouze pro jednotlivce, kteří pracují s fotografiemi či videonahrávkami, ale také pro hráče. Je třeba si uvědomit, že IPS panel je dodáván společností Sharp, což už určitá záruka kvality je. Když je řeč o designu, nemůžeme přehlídnout 360stupňový displej, který pak lze použít jako tablet.

Konstrukce je pak vyrobena z hliníkové slitiny. Díky univerzálnosti můžete notebook využívat jako tablet i počítač. Elegantní kovové tělo je tenké pouze 1,5 cm a váží jen 1,1 kg. Srdcem celého notebooku je procesor Intel J3355 Quad Core 2.0 GHz. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak stará operační paměť s kapacitou 6 GB. K dispozici je také 128GB SSD či operační systém Windows 10. 

Proč je ideální pro studenty?

Odpověď je docela jednoduchá: XIDU Philbook Pro je rychlý, přenosný, elegantní, atraktivní, cenově dostupný a má fantastickou výdrž baterie. Notebook je opravdu jednou z nejlepších voleb pro studenty, kteří chtějí být při studiu úspěšní. Navíc je notebook pro studenty nesmírně cenově dostupný a může plně uspokojit všechny požadavky. Kupujte ZDE

XIDU PhilBook Max v akci

Moderní notebooky jsou mnohem tenčí a lehčí, než tomu bylo před několika lety. Některé z nich nabízí dotykový displej a dokonce i konvertibilní konstrukci. V tomto případě budeme hovořit o jednom z těchto notebooků pod názvem XIDU PhilBook Max. 

Společnost XIDU je na trhu novým hráčem, alespoň co se notebooků týká. Za své krátké působení ale stihla vydat mnoho zajímavých notebooků a tabletů. Například XIDU PhilBook Max je 14,1palcový notebook s dotykovým displejem a všestranným designem. Ano, můžete zde otočit displej o 360°a používat notebook jako tablet. Zní to úžasně, nemyslíte? Tento konstrukční způsob je na trhu znám hlavně díky zařízení Yoga. Podívejme se tedy na krátkou recenzi XIDU PhilBook Max. 

Hlavním rysem XIDU PhilBook Max je flexibilní konstrukce a konvertibilní displej. Jak bylo již uvedeno, zařízení dokáže displej otočit o 360°. Nový laptop XIDU obecně nabízí tři režimy: notebook, tablet a stojan. Tělo notebooku je vyrobeno z kovu. Měli bychom si uvědomit, že se jedná o opravdu lehký notebook – pouze 1,3 kg.  Maximální tloušťka je 0,65 palce.

XIDU PhilBook Max

Přestože je XIDU PhilBook Max velmi tenký notebook, má všechny potřebné konektory. Na pravé straně najdete vypínač, slot microSD, konektor USB 3.0 a 3,5 mm jack konektor. Na levé straně je také port DC, další port USB 3.0 a HDMI. Dalším lákadlem tohoto notebooku je podsvícená klávesnice. Zdá se, že XIDU PhilBook Max nabízí téměř všechny funkce prémiových notebooků.

Obecně platí, že XIDU PhilBook Max vypadá mnohem lépe než mnoho jiných notebooků v této cenové kategorii. Na trhu zřejmě nelze najít další konvertibilní notebook s dotykovou obrazovkou pod 400 dolarů. Zdá se, že XIDU PhilBook Max je jediný.

Displej zaujme

Displej v tomto případě nabízí 14,1 palců a rozlišení Full HD, tedy 1920 x 1080 pixelů. Dále je zobrazovací panel vybaven technologií IPS s poměrem stran 16: 10. Výrobce se také velice hrdě pyšní úzkými rámečky – pouhých 4,9 mm. Pokud vás zajímají další specifikace, pak displej XIDU PhilBook Max má jas 250 nits,100% sRGB barevný gamut a 260 PPI. Hlavní funkcí je ale dotykový displej, který podporuje až 10 doteků současně.

Dotykový displej a Yoga design jsou samozřejmě skvělé vychytávky, ale pořádný notebook se neobejde bez dobrého výkonu. XIDU PhilBook Max je vybaven čtyřjádrovým procesorem Intel E3950 s maximálním taktem 2,5 GHz. Integrovanou grafikou je v tomto případě Intel HD Graphics 500.

O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se v tomto případě stará operační paměť s kapacitou 8 GB, přičemž o ukládání soukromých dat pak vnitřní 128GB SSD. Operačním systémem je zde pak Windows 10 Home, který je pro dotykové obrazovky dobře optimalizován. Zakoupit si jej můžete v akci ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat