Huawei si neuhlídal model Nova 7 SE

Huawei si neuhlídal model Nova 7 SE
2020-03-14T15:00:57+02:00
• 14. 3. 2020

Zdroj: ManilaShaker.com

Během příštího měsíce společnost Huawei hodlá představit novou generaci modelové řady Nova a její součástí bude také telefon Nova 7 SE, který se stal předmětem aktuálního úniku informací. Čínský výrobce k němu údajně připojí dvojici zařízení v podobě Nova 7 a Nova 7 Pro. Všichni tři by měli podporovat nastupující síťovou technologii 5. generace nebo možná získají zbrusu nový procesor od známé firmy HiSilicon.

5G pro střední třídu

Připravovaný model Nova 7 SE obdrží 6,5palcový displej s neupřesněným rozlišením a proděravěný otvor v sobě ukryje selfie snímač. O hlavní výkon se pravděpodobně postará nový procesor Kirin 820, jehož jednou z předností bude podpora 5G sítí. Přední panel ani zadní část sice nevybaví snímačem otisků prstů, ale najdou mu místo právě v bočním tlačítku. Přesná velikost baterie není momentálně známa.

Nicméně uživatele potěší technologie rychlého nabíjení s maximálním výkonem 22,5 Wattů. Zadní část ponese jak přisvětlovací LED diodu, tak i několik objektivů fotoaparátu a hlavní slovo dostane 64megapixelový senzor. Po vzoru svého předchůdce lze očekávat nejnovější systém Android 10 s vlastní nadstavbou EMUI, funkci Bluetooth 5.0, USB typu C a 3,5mm sluchátkový jack.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat