Apple pracuje na vlastní fitness aplikaci

Apple pracuje na vlastní fitness aplikaci
2020-03-14T16:30:40+02:00
• 14. 3. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Zdá se, že americká společnost pracuje na nové fitness aplikaci pro iPhone, Apple Watch a Apple TV. Ta by měla být navržena tak, aby uživatelům umožňovala stahovat videa se sportovním průvodcem, který bude radit s cvičením.

Apple chystá fitness novinku

Aplikace se aktuálně nazývá Seymour, ovšem po vydání iOS 14 může mít jiný název – zřejmě Fit nebo Fitness. Novinka by se měla objevit ve všech mobilních systémech, tedy v iOS 14, watchOS 7, a dokonce i v tvOS 14. Zajímavostí je, že půjde o zcela samostatnou aplikaci, jež bude k dispozici vedle současné pod názvem Activity. 

Apple

Zdroj: MacRumors

Jak jsem již uvedl, tato fitness aplikace bude nabízet videa. Na základě těchto videí budou moci uživatelé cvičit. Veškerá data se samozřejmě budou synchronizovat s Apple Watch. K dispozici by měla být hned celá řada tréninků, takže si vybere začátečník, pokročilý a profesionál. 

Veškerá tato videa by měla být zcela zdarma, neboť Apple v současné době nenabízí žádnou aplikaci s in-app nákupy. Co se sportovních cviků týká, dočkat se máme například indoorového běhu, cyklistiky, veslování, protahování, základního tréninku, silového tréninku, venkovní chůze, tance a jógy. 

V současné chvíli více podrobností o připravované fitness aplikaci nemáme. S největší pravděpodobností se aplikace objeví už na podzim letošního roku v rámci iOS 14, watchOS 7 a tvOS 14.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat