Honor 30S – finální podoba poodhalena aktualizováno

Honor 30S – finální podoba poodhalena [aktualizováno]
2020-03-30T15:21:01+02:00
• 28. 3. 2020

Zdroj: Gizmochina

1

Aktualizováno 28. 3.

Objevil se zřejmě finální marketingový obrázek nadcházející novinky Honor 30S. Samotný design není překvapivý, jelikož tyto top modely většinou vychází z aktuální série Huawei P (Huawei P40 Pro). Už jen na základě tohoto obrázku můžeme konstatovat, že čtečka otisků prstů bude na straně smartphonu. Zadní strana bude nabízet 64Mpx foťák a dále teleobjektiv s trojnásobným přiblížením. Další senzor bude pro širokoúhlé snímky a čtvrtý poslouží pro určená hloubky ostrosti. Je také vidět, že se nabídne podpora 5G sítí.

more huawei honor 30s press renders leaked 571 800x800x

Zdroj: pocketnow.com

Původní článek 21. 3.

Již nějakou dobu se vedou spekulace o tom, který mobilní telefon Honor letos uvede jako první. Podle všeho Honor 30S bude tím prvním modelem letošního roku. Doposud nebylo nikde řečeno, kdy by se novinka mohla na trhu objevit. Zato se na internetu objevilo pár renderů, které lehce nastínily možnou finální podobu zařízení. Dočkat bychom se měli obdélníkového výřezu v displeji. To ale není vše, co o telefonu víme. 

Honor 30S bude konkurovat 5G telefonům

Honor 30S by kromě obdélníkového výřezu v displeji mohl nabídnout hned čtveřici zadních fotoaparátů. Zadní strana bude mít hladký a lesklý povrch, který se objevil i u předchozí generace. Jelikož se blíží jaro, výrobci si nyní pohrávají se světlými a příjemnými barvami. Například Honor se údajně chystá tento model nabídnout i v oranžové barvě. 

Honor 30S Honor 30S

Zdroj: Gizmochina

Pokud jde o hardwarové specifikace, Honor 30S bude prvním zařízením, které nabídne procesor Kirin 820. Nová čipová sada podporuje 5G a 40W rychlé nabíjení. Přestože 30S nebude v žádném případě vlajkovým modelem, očekává se, že bude mít obrovský dopad na vývoj dalších 5G telefonů. Určitým způsobem tak bude konkurovat Xiaomi Mi 10, Vivo X30, Vivo NEX 3, OPPO Find X2 a tak podobně. Zahraniční média uvádí, že telefon bude představen ještě před Huawei P40. Bohužel tuto informaci nemůžeme 100% potvrdit.

Zdroje: gizmochina.com, pocketnow.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Hakus von Tyros

21. 3. 2020, 17:54

Uvádějte – představujte.
Super.
Ale toto ?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat