Cubot oznámí odolný King Kong CS s Android 10

Cubot oznámí odolný King Kong CS s Android 10
2020-03-28T19:30:11+02:00
• 28. 3. 2020

Zdroj: AliExpress.com

Společnost Cubot plánuje uvést nový odolný telefon s názvem King Kong CS, u něhož jsou očekávány pouze základní prvky výbavy. Nicméně o příjemné oživení se postará operační systém Android v nejnovější verzi 10. Vzhledem k méně výkonnému hardwaru může klidně dorazit v edici Go, ale to čínský výrobce do dnešní doby nepotvrdil. Bližší podrobnosti budou upřesněny během měsíce dubna.

Cenovka rozhodne

Firma hodlá všechny klíčové specifikace držet pod pokličkou do poslední chvíle. Ovšem místní média mu alespoň připisují 5palcový IPS displej s HD rozlišením, odolnost podloženou certifikací IP68, 4 400mAh článek baterie, podporu paměťových microSD karet nebo funkci dual-SIM.

Cubot KingKong CS 4 1000x668x Cubot KingKong CS 1 1000x746x

Zdroj: AliExpress.com

V kuloárech se hovoří o nasazení čtyřjádrového procesoru MT6580 od MediaTeku, který doplní 2GB operační paměť RAM a 16GB interní úložiště. Do zadní části chtějí vložit 8MPx fotoaparát, zatímco vpředu lze vyhlížet 5MPx snímač. Velkou roli bude hrát také doporučená prodejní cena, která nemá překračovat hranici 100 dolarů (tj. cca 2 520 Kč).

Cubot KingKong CS 6 1000x1000x Cubot KingKong CS 5 1000x1000x

Zdroj: AliExpress.com

Nakonec při zahájení prodeje můžeme počítat se speciální cenovkou na podporu prodeje, což již potvrzuje jeden z oficiálních prodejců na AliExpressu, kde mobilní novinka startuje od hranice 2 165 Kč po přepočtu a s dopravou zdarma.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat