Apple vydal watchOS 6.2 a tvOS 13.4

Apple vydal watchOS 6.2 a tvOS 13.4
2020-03-24T19:39:28+02:00
• 24. 3. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Společnost Apple vydává novou aktualizaci také pro Apple Watch. Tentokrát jde o systém watchOS 6.2. Samozřejmě jsi i tento instalační balíček můžete stáhnout zcela zdarma. Stačí přejít do specializované aplikace Watch na vašem iPhonu. Zde přejděte do části Obecné > Aktualizace softwaru. Chcete-li si nový systém stáhnout, můžete splňovat následující – nabité Apple Watch minimálně na 50 %; hodinky musí být v průběhu aktualizace na nabíječce; hodinky musí být v blízkosti iPhonu. Co tedy nový systém přináší?

watchOS 6.2 zavádí očekávané in-app nákupy

watchOS 6.2 zavádí dlouho očekávanou podporu in-app nákupů, což v praxi vývojářům umožní vytvářet a prodávat aplikace na Apple Watch. Tyto aplikace pak nabídnout možnosti v podobě předplatného a podobně. Nový operační systém přináší také podporu EKG a oznámení na nepravidelnou srdeční aktivitu pro další země – Chile, Nový Zéland a Turecko. 

Apple Watch 4 3 5297x2980x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Apple si pro nás také připravil důležitou opravu. watchOS 6.2 tak opravuje problém, který způsoboval pozastavení hudby při přepnutí hodinek z Bluetooth připojení na Wifi. To je ale zhruba vše. Společnost se samozřejmě zaměřila i na opravy chyb a bezpečnosti. Celkově by systém měl být nyní plynulejší. 

tvOS 13.4 přináší drobné změny

Apple si ale pro své uživatele připravil i tvOS 13.4. Tedy nový operační systém pro Apple TV čtvrté a páté generace. Ten si můžete stáhnout skrze aplikaci Nastavení > Aktualizace softwaru. V tomto případě se ale nejedná o tak velký instalační balíček, jako v případě iOS 13.4 nebo watchOS 6.2. 

tvOS 13.4

Zdroj: MacRumors

Americká technologická společnost se více zaměřila na opravy chyb a vylepšení stability. tvOS 13.4 zavádí některé malé uživatelské změny. Například aplikace Apple TV nabídne efektivnější vzhled. Uživatelé mají nově také přístup k obsahu iTunes zakoupenému členy rodiny, aniž by museli opustit aplikaci. 

Zdroje: macrumors.com, macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat