iPhone 8 patří mezi nejčastěji falšované telefony

iPhone 8 patří mezi nejčastěji falšované telefony
2020-03-15T19:30:26+02:00
• 15. 3. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Benchmarková platforma Master Lu původem z Číny se postarala o sestavení zajímavého žebříčku a ten se zaměřuje na první desítku nejčastěji falšovaných telefonů, které prošly testování v roce 2019. Poměrně velkým překvapení je fakt, že přední pozice vůbec nezabírají zařízení od domácích výrobců. Ke všemu můžeme připomenout i vítěze za rok 2018, kdy si o prvenství řekl véčkový zástupce s označením W2018 od jihokorejského Samsungu.

„Polepšil“ si Apple

Za uplynulý rok 2019 patří první místo kalifornské firmě Apple a jejich takřka 3 roky starému modelu iPhone 8, který na druhé místo posunul výše zmiňovaný model W2018 od Samsungu. Aktualizovaná verze nesoucí označení W2019 zaujímá třetí pozici. Za ni lze postavit iPhone XS Max, přičemž pátou příčku okupuje model Galaxy S10 Plus. Až šesté místo patří Honoru 9 z dílny čínského Huaweie. Postupně jej pronásleduje Galaxy S8 Plus, OnePlus 7 Pro, Xiaomi Mi 6 a Galaxy S8.

Master Lu 2019 600x344x

Zdroj: Gizmochina.com

V procentuálním vyjádření Apple získal 29,54 %, jemuž šlape na paty konkureční Samsung (26,44 %). Hodnoty 9,83 % u Xiaomi nebo 6,10 % u Honoru nejsou nijak konkurenceschopné. Napodobeniny nejčastěji vynikají HD displejem, běží pod čtyřjádrovým procesorem MT6589 od MediaTeku a jsou hlavně používány ve třech čínských městech – Shenzhen, Guangzhou, Peking.

Zdroje: gizmochina.com, toutiao.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat