watchOS 6.2 nabídne in-app nákupy

watchOS 6.2 nabídne in-app nákupy
2020-02-07T21:19:14+02:00
• 8. 2. 2020

Společnost Apple v průběhu včerejšího večera, tedy 5. února, zveřejnila vůbec první beta verzi připravované aktualizace watchOS 6.2. Instalační balíček pochopitelně je k dispozici registrovaným vývojářům. Ačkoliv se jedná o malou aktualizaci, jen přeci přináší něco nového. 

watchOS 6.2 bude podporovat nákupy v aplikacích

Konkrétně nová verze watchOS 6.2 zahrnuje podporu pro nákupy v aplikacích prostřednictvím obchodu App Store pro chytré hodinky Apple Watch. Firma Apple dokonce začala žádat uživatele o to, aby začali své aplikace pro operační systém watchOS připravovat na in-app nákupy. Samozřejmě možnost nákupů v aplikacích bude k dispozici až příchodem watchOS 6.2.

watchOS 6.2

Snad největší novinkou v rámci watchOS 6 byla podpora App Store. Vývojáři tak nyní mohou začít distribuovat aplikace vytvořené výhradně pro chytré hodinky od Applu, a to bez nutnosti doprovodné aplikace pro mobilní systém iOS. Aplikace tak je nyní možné stáhnout a nainstalovat přímo z obchodu App Store pro Apple Watch. V praxi to znamená, že si aplikace nainstalujete přímo z vašeho zápěstí bez nutnosti iPhonu. Apple mimo jiné prohlásil, že všechny nové aplikace pro watchOS 6 budou muset být k dispozici do dubna 2020. Kromě toho musí aplikace podporovat Apple Watch Series 3 nebo novější.

Nicméně, díky budoucí aktualizace budou vývojáři schopni uživatelům nabízet aplikace, které nabídnou prémiový obsah, obsah ke stažení, předplatné a další. S největší pravděpodobností nový systém dorazí v průběhu příštího měsíce.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat