Samsung Galaxy M31 se poodhaluje na obrázcích aktualizováno

Samsung Galaxy M31 se poodhaluje na obrázcích [aktualizováno]
2020-02-19T06:55:57+02:00
• 19. 2. 2020

Aktualizováno 19. 2.

Před týdnem se objevily informace kolem chystané novinky Galaxy M31 od společnosti Samsung a nyní unikají tiskové rendery. Novinka bude dostupná minimálně ve třech barvách – černá, modrá a červená. Jak je vidět na obrázcích, displej bude mít menší výřez pro přední kameru, která by měla mít 32 MPx.

Již víme, že Samsung bude lákat na 64MPx foťák, ale kromě toho zde budou také tři další, které budou umět určit hloubku ostrosti (5 MPx), makro snímky (5 MPx) a širokoúhlé záběry (8 MPx). Novinka by se měla světu představit již příští týden, konkrétně se spekuluje o 25. únoru.

Původní článek 10. 2.

Na dlouho očekávaný telefon s názvem Galaxy M31 začíná lákat společnost Samsung, která zveřejnila první marketingový snímek. Podle posledních informací by mělo jít o přímého zástupce modelu Galaxy M30s ze září loňského roku a převážnou část specifikací budou zařízení mezi sebou sdílet. Jihokorejský výrobce doposud neprozradil žádné konkrétní datum oficiálního představení tedy kromě poznámky „již brzy“.

Ještě v únoru

Mobilní novinka zřejmě ponese 6,4palcový Super AMOLED displej typu Infinity-U s FullHD+ rozlišením. Pod ním poběží osmijádrový procesor Exynos 9611 z domácí dílny a k němu připojí dvě rozdílné konfigurace 4GB RAM + 64GB úložiště nebo 6GB RAM + 128GB úložiště. U obou variant se ukáže podpora paměťových microSD karet. O slušnou výdrž se postará 6 000mAh baterie bez zatím nepotvrzené technologie rychlého nabíjení.

Do zadní části přijde čtveřice fotoaparátů složená z hlavního 64MPx objektivu GW1, ke kterému rozhodně připojí ultraširoký, hloubkový a makro snímač. Mezi ostatními prvky výbavy se může ještě objevit LED blesk pro přisvětlení záznamů, Android 10 s rozhraním One UI 2.0 či přední 32MPx kamerka. Nakonec model Galaxy M31 dorazí jako první telefon roku 2020 do řady Galaxy M.

Zdroje: sammobile.com, gsmarena.com, twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat