Samsung asi pracuje na telefonu se třemi displeji

Samsung asi pracuje na telefonu se třemi displeji
2020-02-03T15:00:17+02:00
• 3. 2. 2020

Na internetu se objevil zbrusu nový patent jihokorejské společnosti Samsung. Dle zveřejněné dokumentace se zdá, že technologický gigant pracuje na smartphonu hned se třemi displeji. Pojďme si tajemné zařízení představit.

Samsung může představit zajímavý koncept

Zveřejněný patent odhalil vskutku zajímavé zařízení. Vypadá to totiž, že Samsung pracuje na chytrém telefonu, který bude vybaven hned třemi displeji. Dále by telefon nabídl zakřivenou horní a dolní část. V praxi by se tak zařízení mělo skládat ze tří samostatných displejů. 

Samsung

Při pohledu na zde umístěné snímky je hlavní displej znatelně větší než ostatní dva panely. Naopak všechny tři zobrazovací panely se společně spojí a vytvoří jeden velký „čtvercový“ displej – jak je vidno z popisu patentu. Horní a dolní zakřivené displeje pak mohou zobrazit různé ikony aplikací, se kterými lze interagovat. Mohou zde být ale také zobrazeny důležité informace, jako je oznámení, kalendář a tak podobně. 

Samsung

Zahraniční média také zjistila, že toto tajemné zařízení má velice úzké rámečky kolem displeje a velice úzkou hlavu a bradu. V současné chvíli jde jen o patent, takže není jisté, zda se takového zařízení vůbec někdy dočkáme. Osobně doufám, že na trh nedorazí, protože vzhled nevypadá příliš přitažlivě. Svými kulatými částmi mi telefon připomíná stará model Nokia 3650. 

Zdroj: pocketnow.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat