Moto G Stylus uniká v plné parádě

Moto G Stylus uniká v plné parádě
2020-02-01T21:37:38+02:00
• 2. 2. 2020
1

Tiskovou konferenci pro média má společnost Motorola naplánovanou na konec tohoto měsíce, kde kromě dříve zmíněných zařízení poprvé ukáže také model s názvem Moto G Stylus (kódové označení XT2043-4). Tato novinka je aktuálně předmětem rozsáhlého úniku, jehož součástí jsou jak detailní fotografie, tak i téměř všechny důležité prvky výbavy. Samotný telefon bude částečně vycházet z jiného očekávaného přírůstku s názvem Moto G8 Power.

Vzkříšení stylusu

Do čela zřejmě nasadí 6,36palcový displej s FullHD+ rozlišením a proděravený otvor v levém rohu vyplní 25megapixelová kamerka na oblíbené selfie snímky. Ve vnitřní šasi zaujme místo osmijádrový procesor Snapdragon 665 od Qualcommu, 4GB operační paměť RAM a dvě velikosti interního úložiště (64/128 GB).

Zadní část bude osazena třemi senzory fotoaparátu ve složení hlavní 48MPx (GM1 od Samsungu), ultraširoký 16MPx typu Action Cam převzatý z modelu One Action, makro 2MPx a laserový zaostřovací systém. Dále můžeme zmínit čtečku otisků prstů nebo článek baterie s kapacitou 4 000 mAh, která podporuje rychlé nabíjení. Seznam specifikací uzavírá funkce dual-SIM, technologie NFC, USB typu C, 3,5mm jack pro sluchátka či operační systém Android 10.

Nakonec k nasazenému stylusu se bude vázat hned několik užitečných funkcí. Při vyjmutí z těla telefonu půjde předem nastavit otevření konkrétní aplikace, funkce Moto Note umožní používat prst jako gumu. Stylus dokáže zaznamenat čas a polohu při vytažení, přičemž po určitém čase vyskočí upozornění, že jste jej dlouho nevložili zpět.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Myslím že to vůbec nemusí tajit, další z řady zbytečných telefonů, kterými je trh zaplaven…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat